Türkiye Ekonomi Bankası’ndan kaçırılmayacak teklifler: 2017, 2018 ve 2019 model ikinci araçlar satışa çıktı! En pahalısı 200 bin TL!

Türkiye Ekonomi Bankası Tebcetelem platformu üzerinden üç yeni icralık araç ihalesi düzenlediğini açıkladı. Banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 2017 MODEL SATILIK ARAÇ İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi platformu Tebcetelem üzerinden düzenlemiş olduğu birinci ihale kapsamında 2017 model Fiat Egea aracı satışa çıkardığını duyurdu. Aracın İstanbul ilinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından ihale yolu ile satışa çıkartılmış olan 2017 model Fiat aracın gri renkte olduğu bildirildi. Araç ihalesi kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 106 bin 500 TL olduğunu belirten banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin 42 bin TL olduğunu açıkladı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 2018 MODEL SATILIK ARAÇ İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi platformu Tebcetelem üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında 2018 model Renault Clio aracı satışa çıkardığını duyurdu. Aracın İstanbul ilinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından ihale yolu ile satışa çıkartılmış olan 2018 model Renault aracın beyaz renkte olduğu bildirildi. Araç ihalesi kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 112 bin 500 TL olduğunu belirten banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin 44 bin 900 TL olduğunu açıkladı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 2019 MODEL SATILIK ARAÇ İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi platformu Tebcetelem üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında 2019 model Peugeot 308 aracı satışa çıkardığını duyurdu. Aracın Denizli ilinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından ihale yolu ile satışa çıkartılmış olan 2019 model Peugeot aracın kırmızı renkte olduğu bildirildi. Araç ihalesi kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 210 bin TL olduğunu belirten banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin 84 bin TL olduğunu açıkladı.

Exit mobile version