Türkiye Ekonomi Bankası’ndan yatırımcılara önemli çağrı: İzmir’in Torbalı ilçesinde bağ evi ve arsası satışa çıktı: 40 bin 377 metrekarelik alan ve 120 metrekarelik bağ evi…

Türkiye Ekonomi Bankası kendi ihale platformu olan TEB Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihaleye ve ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN KAÇIRILMAYACAK İLAN!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde elinde bulunan icralık gayrimenkulleri piyasanın altında fiyatlardan satışa çıkarmak amacı ile TEB Gayrimenkul platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlemeye başladı. Bu kapsamda İzmir ilinde bulunan veya İzmir iline yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için yeni bir ihale daha düzenlediğini belirten bank, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan bir tarlanın, üzerindeki bağ evi ile birlikte fiyat teklifine açılmış olduğunu bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI İZMİR- TORBALI İHALESİ AYRINTILARI

Türkiye Ekonomi Bankası’nın kendi ihale platformu olan TEB Gayrimenkul üzerinden düzenlenmiş olan yeni ihalede bir tarla üzerinde bulunan bağ evi ile birlikte satışa sunuldu. Bağ evinin toplam kullanım alanının 120 metrekare olduğunu belirten Türkiye Ekonomi Bankası, ilgili konutun ruhsatsız olduğunu ifade etti.

Toplamda 40 bin 377 metrekarelik bir alana sahip olan tarlanın ve üzerinde bulunan bağ evinin yeni sahibi olabilmek amacı ile ihaleye katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, ihale kapsamında sunabilecekleri minimum fiyat teklifi 12 milyon TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN NASIL GAYRİMENKUL SAHİBİ OLUNUR?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın kendi ihale platformu olan TEB Gayrimenkul üzerinden düzenlenmiş olan ihalelere katılım yapabilmek için ilgili sitede yayınlanmış olan ihalenin alt kısmında bulunan “teklif ver” butonuna tıklanması ve açılan ekranda bulunan gayrimenkul teklif formunun doldurulması gerekmektedir. Banka ilgili formun kabulünü sağladıktan sonra konuya ilişkin iletişimi sağlayacak olup, gayrimenkulü katılımcının teklifine açacaktır.

Exit mobile version