Türkiye Finans Bankası’ndan Satılık: 264 Bin TL’ye 2+1 Asansörlü Daire!

Türkiye Finans Bankası uygun fiyata yeni bir satılık daire ilanı yayınladı. Türkiye Finans Bankası’ndan nakit ve kredili alım seçenekleri ile 264 bin TL’den 2+1 kullanım alanlı apartman dairesini satışa sundu. Bu gayrimenkul; 1 salon, 2 oda, 2 balkon, antre, mutfak, banyo, duş ile wc hacimlerinden oluşmaktadır. Bu konut asansörlü olup, ısınma sistemi ise doğalgaz ile sağlanmaktadır.

Türkiye Finans Bankası’ndan satışa sunulan bu daire günlük ihtiyaçların rahatlıkla karşılanabileceği market ve AVM’lere sadece yürüme mesafesindedir. Bulunduğu konum itibariyle yakın çevresinde;  Belediye Binası, Devlet Hastanesi, Restoranlar, Kültür Parkı, Banka Şubeleri, Eczaneler ve çeşitli düzeyde okullar ve marketler bulunmaktadır. Ana cadde üzerinde yer almasından dolayı her yere gerek şahsi, gerek toplu taşıma araçları ile kolay ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Bankadan satılık gayrimenkulü satın almak isteyenler ister 264.000 TL’ye nakit, ister bankanın sunmuş olduğu konut kredisi imkânlarından faydalanarak uygun taksitlerle satın alabilirler. Türkiye Finans Bankası bu daireyi açık teklif usulü ile satmakta olup, hemen satın almak isteyenlerin minimum 2.640 TL fiyat artış yaparak 266.6400 TL’ye hemen sahip olma şansını yakalayabilirler.

Bankadan uygun fiyata ve kolay satın alma imkânları ile satışa sunulan bu daire ile ilgili merak edilen diğer tüm detaylar aşağıda verilmiştir…

GENEL ÖZELLİKLERİ

Bağımsız bölümün bulunduğu bina; 396,00 m²  alanlı arsası üzerinde, ayrık nizamda, betonarme karkas inşaat tarzında oluşmaktadır. Taşınmazın bulunduğu ana gayrimenkul bodrum + zemin + asma + 3 normal katlı olarak inşaa edildiği tespit edilmiştir. Onaylı mimari kat irtifak projesine göre binanın bodrum katında 1 bağımsız bölüm no.lu depo ve sığınak, zemin katında 2 ve 3 bağımsız bölüm no.lu dükkanlar ile bina girişi, asma katında 2 ve 3 bağımsız bölüm no.lu dükkanlara ait asmakatlar, 3 normal katın her birinde 3 ‘er adet meskenler olmak üzere binada toplam 12 bağımsız bölüm bulunmaktadır.

10 no.lu bağımsız bölüm binanın 3. Katında ve Yeşil Sokak yönünden bakıldığında ön ve sol, ana giriş kapısı yönünden bakıldığında, arka ve sol tarafta kalmakta ( kuzey ve doğu cepheli) olup, kullanım alanı onaylı mimari projesine göre yaklaşık 74 m² ‘dir. Bağımsız bölüm projesinde antre, hol, 3 oda, mutfak, banyo, wc ve 1 balkon bölümlüdür. Elektrik ve su sayacı bulunmamaktadır.

Taşınmaz, bölgenin ana arterlerinden olan Adem Yavuz Caddesi’ne yakın konumda, Royal Otel karşısındadır. Taşınmazın bulunduğu yakın çevrede, genellikle konut amaçlı ve bodrum+ zemin +5 normal kat olacak şekilde yapılaşma söz konusudur. Yapılaşmanın orta yoğunlukta olduğu bölgede, sosyal yaşamın gerektirdiği alışveriş, sağlık ocağı, okul, market vb. sosyal ihtiyaçlar kısa mesafelerde karşılanabilmektedir. Toplu taşıma araçlarının da güzergahı olan Adem Yavuz Caddesi’ne olan yakınlığı ulaşımda rahatlık yaşanmasını sağlamaktadır. Konu taşınmaza yakın konumda bulunan bilinen yerler; Payas Meslek Lisesi ve Payas Selim Şahin İlköğretim Okulu olarak ifade edilebilir.

Adres: Karşı Mahallesi (Tapuda Yakacık Mahallesi) Bina No:54 Bb:10 Mıba İş Merkezi Payas/Hatay

Satın Alma Linki: https://turkiyefinans.bankadan.com/satilik/konut/daire/hatay/payas/ilan/turkiye-finans-tan-hatay-payas-ta-74-m2-2-1-daire-2810

Exit mobile version