Türkiye Finans Katılım Bankası, emlakta indirim bombasını patlattı: İmarlı arsa 104 bin TL’den satışa sunuldu!

Türkiye Finans Katılım Bankası Intengo platformu üzerinden 5 yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları tüketiciler ve yatırımcılar ile paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI SİİRT İHALELERİ

Türkiye Finans Katılım Bankası icralık gayrimenkul satışı gerçekleştireceğini duyurmuş olduğu Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka yeni ihalelerinin arasında Siirt il sınırları içerisinde bulunan icralık gayrimenkullerin de bulunduğunu belirterek ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk Siirt ihalesinde satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün, imarlı bir arsa olduğunu belirtti. Söz konusu arsanın toplam kullanım alanını bin metrekare olarak açıklayan banka, arsanın Kurtalan ilçesinde bulunduğunu bildirdi. İhale başlangıç bedeli 200 bin TL, ihale katılım bedeli ise 9 bin 440 TL olarak açıklandı.

Türkiye Finans Katılım Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci Siirt ihalesinde de imarlı bir arsayı satışa çıkardığını bildirdi. Banka imarlı arsanın toplam kullanım alanını 507 metrekare olarak açıklarken, ihale başlangıç bedelini 104 bin 500 TL olarak belirledi. Söz konusu ihale için katılım bedeli ise 4 bin 932 TL olarak bildirildi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI ŞANLIURFA İHALELERİ

Türkiye Finans Katılım Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalelere konu olan icralık gayrimenkullerin Şanlıurfa il sınırları içerisinde olduğunu bildirdi. Banka, söz konusu ihalelere ilişkin ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI BATMAN İHALELERİ

Türkiye Finans Katılım Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu son ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün Batman’da bulunduğunu belirtti. Daire nitelikli olan icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanını 130 metrekare olarak açıklayan banka, Merkez ilçesinde bulunan daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 792 bin TL olduğunu bildirdi. İhale katılım bedeli ise 37 bin 382 TL olarak açıklandı.

Exit mobile version