Türkiye Finans Katılım Bankası faiz oranlarını sıfırladı: Günlük 66 TL’ye 50 Bin TL’lik nakit hizmeti sunulacak!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine hızlı bir şekilde devam ediyor olması, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve diğer hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar, destek arayışı içerisinde ki araştırmalarını sürdürmeye devam ederlerken Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan yüzleri güldüren ihtiyaç finansmanı müjdesi geldi.

Türkiye Finans Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı 2022

Türkiye’nin ilk katılım bankalarından olan Türkiye Finans Katılım Bankası, bünyesinde sunmuş olduğu finansman hizmetler ile müşteri sayısını günden güne arttırmayı başardı. Bu hususta en çok talep gören hizmetlerinden birisi olan ihtiyaç finansmanı hizmetinin faiz oranını sıfırladığı ve kâr payı oranını yüzde 1,79’da sabit tuttuğunu açıklayan banka, ilgili hizmete ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı hizmetinin üst limitini 50 bin TL olarak belirledi. Söz konusu hizmetin azami vade sayısı ise 36 ay olarak duyuruldu.

Türkiye Finans Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı Örnek Hesaplama Tablosu

Türkiye Finans Katılım Bankası, faiz oranlarını sıfırladığı kâr payı oranını ise en düşük seviyede tuttuğu ihtiyaç finansmanı hizmetinin örnek hesaplama tablosunu yayınladı. Buna göre ilgili hizmetten nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için örnek ödeme planı şu şekilde oluşturuldu:

Türkiye Finans Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı Başvurusu 2022

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından geliştirilmiş 50 bin TL üst limitli, 36 ay vadeli ihtiyaç finansmanı hizmetine, banka şubeleri aracılığı ile şahsen müracaat edilmektedir. Ayrıca bankanın mobil uygulaması ve internet bankacılığı kanalı ile online başvuru yapılması da mümkündür.

Exit mobile version