Ekonomi

Türkiye Finans Katılım Bankası gayrimenkul fiyatlarını 4’te 1’e düşürdü: Yatırımlık arsa 155 bin TL’den satışa sunuldu!

Türkiye Finans Katılım Bankası anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu üzerinden yeni icralık gayrimenkul ihaleleri düzenlediğini duyurdu.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN İCRALIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Düzenlediği kart kampanyaları ve sunduğu avantajlı finansman hizmetleri ile bankacılık sektörünün dikkat çeken isimlerinden birisi olan Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni dönemde giderek artan gayrimenkul fiyatlarına karşı da tüketicilerin ve yatırımcıların yanlarında yer aldığını duyurdu. Bu kapsamda elinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa sunduğunu açıklayan katılım bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İcralık gayrimenkul satışına başladığını bildiren Türkiye Finans Katılım Bankası, bu hizmet için Muzayede.com isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya vardığını belirtti. Banka, ilgili yasal ihale platformu üzerinden Diyarbakır ve Siirt illerinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN SİİRT’TE SATILIK ARSA İLANI!

Türkiye Finans Katılım Bankası Muzayede.com platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalede, Siirt ilinin Kurtalan ilçesinde bulunan yatırımlık bir arsayı fiyat teklifine açtığını bildirdi. Arsanın toplam kullanım alanının 637 metrekare olduğunu belirten katılım bankası, ihale başlangıç bedelini 155 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN DİYARBAKIR’DA SATILIK KONUT İLANI!

Türkiye Finans Katılım Bankası Muzayede.com platformu üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalesinde Diyarbakır ilinin Bismil ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa sunduğunu belirten katılım bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Muzayede.com platformu üzerinden düzenlemiş olduğu Diyarbakır- Bismil ihalesinde konut nitelikli bir gayrimenkulü satışa sunduğunu belirten katılım bankası, konutun toplam kullanım alanını 190 metrekare olarak açıklandı. İhalenin başlangıç bedeli ise 700 bin TL olarak bildirildi.