Türkiye Finans Katılım Bankası icralık gayrimenkul ilanlarını yeniledi: 50 metrekarelik ofis, 65 bin TL’den satışa çıktı!

Türkiye Finans Katılım Bankası Mardin, Şanlıurfa ve Hakkari illerinde bulunan toplamda 3 icralık gayrimenkul için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN MARDİN’DE SATILIK BÜRO İLANI!

Türkiye Finans Katılım Bankası popüler yasal ihale platformlarından Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Mardin ilinin Kızıltepe ilçesinde bulunan bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.

Kızıltepe ilçesinin Atatürk Caddesi’nde bulunan icralık gayrimenkulün büro nitelikli olduğunu belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, tam hisse ile satışta olan büronun toplam kullanım alanını 50 metrekare olarak açıkladı. Gayrimenkul için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 65 bin TL, ihale kapsamında yatırılması gereken teminat bedeli ise 3 bin 68 TL olarak bildirildi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN ŞANLIURFA’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Türkiye Finans Katılım Bankası popüler yasal ihale platformlarından Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Şanlıurfa ilinin Hilvan ilçesinde bulunan bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.

Hilvan ilçesinin Karacurun Mahallesi’nde bulunan icralık gayrimenkulün daire nitelikli olduğunu belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, tam hisse ile satışta olan dairenin toplam kullanım alanını 156 metrekare olarak açıkladı. Gayrimenkul için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 130 bin TL, ihale kapsamında yatırılması gereken teminat bedeli ise 6 bin 136 TL olarak bildirildi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN HAKKARİ’DE SATILIK ARSA İLANI!

Türkiye Finans Katılım Bankası popüler yasal ihale platformlarından Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede, Hakkari ilinin Yüksekova ilçesinde bulunan bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.

Yüksekova ilçesinin Yeşildere Mahallesi’nde bulunan icralık gayrimenkulün arsa nitelikli olduğunu belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, tam hisse ile satışta olan imarlı arsanın toplam kullanım alanını 1061 metrekare olarak açıkladı. Gayrimenkul için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 450 bin TL, ihale kapsamında yatırılması gereken teminat bedeli ise 21 bin 240 TL olarak bildirildi.

Exit mobile version