Ekonomi

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan Ankara ve Çorum’da satılık gayrimenkul ilanı: Ev ve arsası 550 bin TL!

Türkiye Finans Katılım Bankası anlaşmalı olduğu Intengo platformu üzerinden iki yeni icralık gayrimenkul ihalesi düzenledi. Katılım bankası, icralık gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK TARLA İLANI!

Türkiye Finans Katılım Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında Ankara ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün, tarla nitelikli olduğu öğrenildi. Söz konusu tarlanın Ankara ilinin Güdül ilçesinin Salihler Köyü’nde olduğunu belirten katılım bankası, tarlanın toplam kullanım alanının bin 80 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 475 bin TL, katılım bedeli ise 22 bin 420 TL olarak bildirildi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN ÇORUM’DA SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Türkiye Finans Katılım Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında Çorum ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün, kargir ev ve arsası olduğu öğrenildi. Söz konusu gayrimenkulün Çorum ilinin Alaca ilçesinin Denizhan Mahallesi’nde olduğunu belirten katılım bankası, gayrimenkulün toplam kullanım alanının 252 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 550 bin TL, katılım bedeli ise 25 bin 960 TL olarak bildirildi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NIN İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Intengo ihalelerine katılım sağlayabilmek için öncelikle platformun resmi internet sitesi üzerinden üyelik oluşturulması gerekmektedir. Üyeliğin onaylanmasından sonra ise ilgilenilen gayrimenkul için belirlenmiş olan ihale katılım bedelini yatırma, fiyat teklifi yapabilmek için zorunlu tutulmuştur.