Türkiye gözünü depremle açtı! Bugün tam 33 farklı DEPREM meydana geldi

6 Şubat deprem faciasından bu yana Türkiye’de depremler durmadan devam ediyor. Kandilli Rasathanesi bugün e ait 33 farklı depremi vatandaşlara açıkladı.

Türkiye gözünü depremle açtı! Bugün tam 33 farklı DEPREM meydana geldi- Kandilli rasathanesi son depremler listesi web adresi üzerinden alınan resmi verilere göre bugün 24 Ekim 2023 tarihi itibari ile toplamda Türkiye’nin farklı illerinde toplamda 33 farklı deprem meydana geldi.

4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Kandilli’den yapılan deprem duyurusunda en yüksek deprem büyüklüğü Malatya’nın Pütürge Tekederesi merkez üssünde 4.4 büyüklüğünde bugün saat 03:39’da gerçekleşti. 4.4 Büyüklüğünün yanı sıra 3.1-3.2 büyüklüğünde komşu ülke Yunanistan’da saat 06:49 ile 06:54 saatlerinde peş peşe 2 deprem daha kaydedildi.

İşte 33 farklı depreme ait detaylı il ve büyüklükleri içerek resmi veriler:

6 Şubat Kahramanmaraş merkez üssünde meydana gelen ve toplamda tam 11 ili etkileyen deprem faciasının etkileri hala ülke genelinde sürerken Depremin üzerinden 1 yıl bile geçmemesine rağmen ülkemizde her yeni günde onlarca deprem yaşanmaya devam ediyor. Kandilli güncel olarak ülkemizin tüm illerindeki ve bölgelerindeki depremleri tek tek paylaşırken bugüne ait  2 büyük deprem dikkat çekti. 4.4 ve 3.2’lik depremler ile ilgili olarak henüz herhangi bir can ya da mal kaybına dair açıklama gelmezken vatandaşlara artçı depremler karşısında önlem alınması gerektiği bir kez daha vurgulandı.

Bir deprem bölgesi olan Türkiye’de her bir vatandaşın olası artçılara karşı dikkatli olmaları ve önlem almaları gerekiyor.

Exit mobile version