Türkiye İş Bankalılara evlenmek çok kolay; mobilya, beyaz eşya, smokin, araç kiralama, balayı ve kuyum… Hepsinde indirim var!

Yeni evlenecekler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya başlamış olan Türkiye İş Bankası, mobilyadan beyaz eşyaya; balayından araba kiralamaya kadar pek çok sektörde gerçekleştirdiği anlaşmalar ile 30 eylül 2022 tarihine evlilik kampanyasını devam ettireceğin açıkladı.

EVLENECEKLERE TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN DESTEK KAMPANAYASI

Gerçekleştirdiği evlilik kampanyası ile dikkatleri üzerine çeken bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, 22 Haziran 2022 tarihi itibariyle başlattığı kampanyası kapsamında Maximiles’e özel olarak indirim ve taksit avantajlarını mobilya, beyaz eşya, smokin, araç kiralama, balayı ve kuyum alışverişlerinde sunmaya devam edeceğini ve kampanyanın 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle sona ereceğini kamuoyu ile paylaştı.

EVLİLİK ÖNCESİ TÜM GİDERLER KAMPANYADA YERİNİ ALDI

Müşterilerinin evlilik öncesindeki giderlerini kampanya kapsamında hafifletmeyi amaçlayan Türkiye İş Bankası, kampanyası içerisinde Altınyıldız Classics markasını aldı. Bu markadan alınacak olan smokinlere indirim sağlayan Türkiye İş Bankası, indirim oranını 300 TL olarak açıkladı. Aynı şekilde düğün hazırlıkları, düğün günü ya da balayı için kiralanacak olan araçlar ile ilgili Europcar ile anlaşmaya varan Türkiye İş Bankası, araç kiralamalarında ise yüzde 35 indirim sunmaya başladı. Balayı rezervasyonları için Tatilbudur ile anlaşmaya varan Türkiye İş Bankası, 7 bin TL ve üzeri rezervasyonlarda 400 TL indirim yapacağını duyurdu. Kuyum alışverişlerini de düşünen Türkiye İş Bankası, Atasay’dan alınacak altın ürünlerinde yüzde 10; pırlanta ürünlerinde ise yüzde 20 indirim uygulanacağını duyurdu. Öte yandan Türkiye İş Bankası, müşterilerine seyahat ve konaklamalarda faizsiz taksitler de sağlamaya başladı.

MOBİLYA VE BEYAZ EŞYALARDA DA KAMPANYALAR VAR

Türkiye İş Bankası’nın evlilik kampanyasına dahil ettiği bir diğer sektör ise, mobilya ve beyaz eşya sektörü oldu. Vestel ankastre setlerde yüzde 15 indirim veren Türkiye İş Bankası, Vivense alışverişlerine ilave 5 taksit ve yüzde 8 indirim vereceğini duyurdu. Aynı şekilde Pazarama beyaz eşya çeyiz setlerinde 10 bin TL ve üzeri alışverişe anında bin TL indirim uygulayan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda tüm mobilya ve beyaz eşya ödemelerinde faizsiz taksitler de sunmaya başladı.

Exit mobile version