Ekonomi

Türkiye İş Bankası, akaryakıt zamlarına karşı hamlesini yaptı: Bu kartlar ile akaryakıt alanlara 50 TL hediye edilecek! Son gün…

Bankaların son zamanlarda sık sık gerçekleştirdiği kampanyalardan biri olan akaryakıt kampanyalarına bir yenisini Türkiye İş Bankası ekledi. Yeni kampanyası kapsamında akaryakıt kullanımlarında harcanabilecek 50 TL MaxiPuan kazandıran Türkiye İş Bankası, kampanya şartlarını açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, YENİ AKARYAKIT KAMPANYASINI AÇIKLADI

Yeni akaryakıt kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, 16 Ağustos 2022 tarihi ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 40 TL MaxiPuan vereceğini açıkladı. Aynı zamanda alışverişlerinden en az birini uygulamaya dahil Opet istasyonlarından Maximum Mobil’deki Pazarama’da bulunan Opet Araçta Ödeme yöntemi ile yapacaklara ek 10 TL daha MaxiPuan vereceğini duyuran Türkiye İş Bankası, toplam ödül miktarını 50 TL MaxiPuan olarak ilan etti.

KAMPANYAYA HARCAMA YAPMADAN ÖNCE KATILMAK GEREKİYOR

Gerçekleştirdiği kampanyanın katılım ile gerçekleştirileceğine dikkat çeken Türkiye İş Bankası, geçtiğimiz gün yaptığı açıklama kapsamında Türkiye İş Bankalıların kampanyaya İşCEP veya Macimum Mobil üzerinden katılım sağlayabileceğini duyurdu. Yaptığı duyuru kapsamında Maximum Mobil’deki Pazarama’da bulunan Opet Araçta Ödeme yönteminin yalnızca benzin ve dizel yakıt alımlarında geçerli olduğunu hatıralatan Türkiye İş Bankası, kampanya katılan kişilerin 50 TL MaxiPuan’ı sadece yakıt alımının en az birinin Maximum Mobil’deki Pazarama’dan Opet  Araçta Ödeme yöntemi ile yapılması halinde kazanabileceğini belirtti.

KAMPANYADAN HER KART SAHİBİ YARARLANAMIYOR

Kampanyası kapsamında bazı sınırlamalar getirmiş olan Türkiye İş Bankası, kampanyadan yararlanabilecek olan banka müşterilerini açıkladı. Türkiye İş Bankası’nın bu açıklaması doğrultusunda banka kartı sahipleri ile Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, Pati Kart, MaxiPara Kartlar gibi Maximum özellikle kredi kartı sahiplerinin kampanya kapsamına dahil olabileceği öğrenildi. Öte yandan kampanya kapsamına alınmayan banka müşterileri, ticari kredi kartı ve bankamatik kartı ile Vadematik Kart ve Aidatsız Kart sahipleri olarak Türkiye İş Bankası tarafından açıklanırken; aynı zamanda Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri ile Maximum POS cihazından yapılmayan işlemlerin de kampanya kapsamında ödül kazanamayacağı öğrenildi.