Türkiye İş Bankası, Akbank ve Fibabanka 36 ay vade ile SMS kredisi veriyor! Düşük faizli SMS kredileri, 5 dakika içerisinde hesaplara aktarılıyor!

Altın fiyatlarının ve döviz kurlarının yukarı yönlü hareketler sergilemesi, gündelik hayat şartlarını giderek ağırlaştırmaya başladı. Türk Lirası’nın da artan yükselen kurlar karşısında değer kaybı yaşaması, vatandaşların alım güçlerini düşürürken nakde olan ihtiyaçlarını arttırdı.

Gündelik hayatlarına rahat bir şekilde devam edebilmek, hiç değilse temel ihtiyaçlarını dara düşmeden karşılayabilmek adına bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine yönelen vatandaşlar, bankaların kredi başvuru süreçlerini uzatmalarından kaynaklı olarak mağduriyet yaşamaya başladılar. Tam da bu noktada devreye giren 3 özel banka, tek SMS karşılığında 5 dakika içerisinde değerlendirdikleri SMS kredisi hizmetlerini duyurarak detayları paylaştılar.

Türkiye İş Bankası SMS Kredisi Hizmeti 2022

Nakit ihtiyaçlarına SMS kredisi hizmeti ile anında cevap veren İş Bankası, NAKİT, T.C. kinlik no, kredi tutarı ve doğum tarihi bilgilerini 4402’ye kısa mesaj olarak gönderen her vatandaşın başvurusunu değerlendirmeye alacağını belirtti. 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarı ise yüzde 2,15 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında 436,93 TL olarak hesaplandı.

Akbank SMS Kredisi Hizmeti 2022

Akbank tarafından geliştirilmiş olan SMS kredisi hizmetinin ortalama faiz oranı yüzde 2,30, azami vade sayısı 36 ay olarak belirlendi. “Kredi” boşluk “T.C. kimlik no” yazıp 4425’e gönderilerek başvuru yapılan Akbank SMS kredisinin 10 bin TL’lik tutarı için ödenecek aylık taksiti, 449,54 TL olarak hesaplandı.

Fibabanka SMS Kredisi Hizmeti 2022

Yüksek mevduat faizi getirileri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Fibabanka, bu kez de 5 dakika içerisinde yanıtladığı SMS kredisi kampanyasını duyurdu. Banka tarafından yapılan duyuruya göre tek SMS karşılığında çekilebilecek azami kredi tutarı 20 bin TL olarak belirlendi.

Fibabanka’nın 36 ay vade ve ortalama yüzde 2,09 faiz oranlı SMS kredisi kampanyasından 10 bin TL tutarında destek almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı 981,53 TL olarak hesapladı.

Fibabanka SMS kredisine başvuru yapmak isteyenlerin, T.C. kimlik numaralarını 3422’ye göndermeleri gerekmektedir.

Exit mobile version