Türkiye İş Bankası, Ankara ve Çorum illeri için 3 yeni satılık konut ilanı yayınladı: 133 metrekarelik daire 120 bin TL’den satılacak!

Hammadde fiyatlarının artmasından ötürü zamlanan konut fiyatları, giderek artan enflasyon ve yukarı yönlü hareketleri devam eden ekonomi piyasaları ile birlikte tekrar zamlandı. Ek olarak bazı kötü niyetli ev sahiplerinin tutumlarından ötürü de fahiş fiyatlara ulaşan konut fiyatları, yeni dönemde kendi evinin sahibi olabilmek adına konutların fiyatlarına indirim yapılmasını bekleyen vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı.

Mevcut ekonomik durum neticesinde yeni bir ev satın almanın imkansız olduğunu düşünen tüketicilere, Türkiye İş Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Banka, her zaman olduğu gibi bu kez de tüketicinin yanında olduğunu ve bu neden ile gayrimenkul fiyatlarını dip seviyelere çektiğini bildirdi.

Türkiye İş Bankası’ndan 120 Bin TL’ye Satılık Konut!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından olan Türkiye İş Bankası, artan konut fiyatlarına karşın tüketicinin yanında yer alarak uygun fiyatlı satılık konut ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan bir konutu satışa çıkardığını bildiren banka, ayrıntıları paylaştı.

Muzayede.com aracılığı ile Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bulunan 133 metrekarelik daireyi satışa çıkardığını duyuran Türkiye İş Bankası, ilgili konutun satışı için verilen son fiyat teklifinin 120 bin TL olduğunu belirtti.

Daha Büyük Eve, Daha Az Para Ödeyeceksiniz!

Türkiye İş Bankası Muzayede.com aracılığı ile bir yeni ilan daha paylaştı. Ankara ilinin yine aynı bölgesinde yer alan bir daireyi satışa çıkaran banka, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından satışa sunulan dairenin büyüklüğü 143 metrekare olarak açıklandı. Banka, ihale kapsamında verilen son fiyat teklifinin 105 bin TL olduğunu belirtti.

Çorum’da Piyasa Değerinin Altında Konut Satışı!

Türkiye İş Bankası, Çorum’un Osmancık ilçesinde de konut satışı yapılacağını belirtti. 130 metrekarelik konut için ihaleyi başlatan banka, verilen son fiyat teklifini 322 bin TL olarak duyurdu.

Exit mobile version