Türkiye İş Bankası, iki farklı platformda ilana çıktı! 1 zeytinlik, 1 daire ve 1 tarla satılacak! İzmir gayrimenkul fiyatları

Türkiye İş Bankası, İzmir ilinin 3 farklı ilçesinde gayrimenkul satışı yapacağını ve bu amaç ile de iki farklı platformda ihale düzenlediğini duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI INTENGO SATILIK DAİRE İZMİR

Türkiye İş Bankası, İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan 90 metrekarelik daireyi Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile fiyat teklifine açtığını bildirdi. Banka, ilgili ihalenin başlangıç bedelini 450 bin TL, teminat bedelini ise 22 bin 500 TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI INTENGO SATILIK TARLA İZMİR

Türkiye İş Bankası, Intengo aracılığı ile bir ihale daha düzenledi. İkinci ihalesinin tarla vasıflı bir taşınmaz olduğunu belirten banka, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın Intengo aracılığı ile fiyat teklifine açmış olduğu tarla için verilebilecek minimum teklifin, 400 bin TL, teminat bedelini ise 20 bin TL olduğu belirtildi. Banka ilgili teminat bedelinin Atça/ Aydın şubesine yatırılması gerektiğini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI WINVASTATE SATILIK ZEYTİNLİK İZMİR

Türkiye İş Bankası Intengo isimli yasal e- ihale platformundan sonra Winvastate isimli platformda da gayrimenkul satışı hizmeti sunacığını bildirdi. İzmir il sınırları içerisine bulunan bir gayrimenkule ilişkin ilk Winvastate ihalesini düzenleyen banka, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası Winvastate isimli e- ihale platformu aracılığı ile İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan bir zeytinlik alanı satılığa çıkardığını duyurdu. Banka, kullanım alanı 49 bin 209 metrekare olan zeytinlik alan için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini, 3 milyon 100 bin TL olarak belirledi. Banka, ihaleye katılmak isteyenlerin “Çamlıca Mahallesi Torbalı” şubesine 146 bin 320 TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini bildirdi.

Exit mobile version