Türkiye İş Bankası ile ilk kez çalışacaksanız; cebinize 5 bin TL’yi koyacaksınız! Tek şart İşCEP’ten üye olmak! Son tarih…

Bankaların yeni müşteri kazanmak için hayata geçirdiği kampanyalar devam ediyor. Türkiye İş Bankası’nın düzenlediği bu tür bir kampanya 30 Eylül’e kadar banka müşterisi olacak olan vatandaşlara 5 bin TL kazandırıyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NA İŞCEP’TEN ÜYE OLMAK ANINDA 5 BİN TL KAZANDIRIYOR

Dönem dönem yeni müşterileri için kampanyalar düzenleyen Türkiye İş Bankası, bu kez yeni müşterisi olacaklara özel 5 bin TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans avantajı sunuyor. İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle Türkiye İş Bankası müşterisi olan kişilerin yararlanabileceği bu kampanyanın geçerliliği ise, 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam ediyor.

HER YENİ TÜRKİYE İŞ BANKALI KAMPANYADAN BİR KEZ FAYDALANABİLİYOR

Türkiye İş Bankası’nın mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak bankasına hesap açan kişilere özel olarak sunduğu bu kampanyadan her yeni banka müşterisi sadece bir kez faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında çekilen 5 bin TL sıfır faizli taksitli nakit avansın geri ödemeleri ise, sadece 5 ay ile sınırlandırılıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Türkiye İş Bankası’nın yeni müşterilerinin bankaya üye olduktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunmaları yeterli oluyor. Ancak bu kampanyadan yalnızca kredi kartı başvurusu kabul edilenler yararlanabiliyor.

TAKSİTLİ NAKİT AVANSTAN BAŞVURUDAN SONRAKİ 1 YIL İÇERİSİNDE YARARLANILABİLİYOR

Kampanya kapsamında Türkiye İş Bankası’nda hesap açan ve hesap açtıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunan vatandaşlar, kredi başvurularının onaylanmasının ardından 7 gün içerisinde kartlarına tanımlanan 5 bin TL’ye kadar kullanabilecekleri taksitli nakit avansı, 1 yıl içerisinde kullanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için Türkiye İş Bankası’nın yeni müşterilerinin Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariç bireysel kredi kartları ya da ticari kredi kartlarına başvuru yapması yeterli oluyor.

Exit mobile version