Genel

Türkiye İş Bankası İzmir Torbalı’da arazi yapılı bir tarlayı satışa çıkardı! Çam ağaçlı tarla 1 milyon 600 bin TL’den satışa sunuldu!

Türkiye İş Bankası, icralık gayrimenkul satışına başladı. Banka uygun fiyatlı ihalelerine ilişkin bilinmesi gerekenleri kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Türkiye İş Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri tek tek satışa çıkarmaya başladı. Bu kapsamda Muzayede.com isimli yasal e- ihale platformu ile iş birliği yaptığını belirten banka, düzenlediği ihalelere ve ihalelere konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR TORBALI’DA SATILIK TARLA İLANI!

Türkiye İş Bankası, anlaşma imzalamış olduğu Muzayede.com isimli yasal e- ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan bir tarlayı satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası Muzayede.com isimli yasal platform üzerinden düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan tarlanın, arazi yapısına sahip olduğunu belirtti. Bir tarafı yola komşu olan tarlanın üzerinde yabani otların ve çam ağaçlarının olduğunu ifade eden banka, tarlanın kullanım alanının 31 bin 124 metrekare olduğunu açıkladı. Türkiye İş Bankası söz konusu ihale kapsamında verilebilecek minimum fiyat teklifinin 1 milyon 600 bin TL olduğunu bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NA SATILIK GAYRİMENKULLER İÇİN NASIL TEKLİF VERİLİR?

Türkiye İş Bankası’nın Muzayede.com isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılarak ilgili gayrimenkuller için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıları, öncelikle platformun resmi internet sitesi üzerinden üyelik işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Üyelik süreci olumlu bir şekilde tamamlanan tüketiciler ve yatırımcılar sistem giriş bilgileri ile platforma giriş yaparak sahibi olmak istedikleri gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verebilmektelerdir.