Ekonomiİzmir Haberleri

Türkiye İş Bankası İzmir’de tarla ve zeytinlik satışına başladı! 49 bin metrekarelik gayrimenkul, 3 milyon TL’den satışa sunuldu!

Türkiye İş Bankası hem yatırımlık hem de kullanımlık olarak değerlendirilebilecek olan bir icralık tarlayı ihale yolu ile satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İZMİR TORBALI’DA TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN SATILIK TARLA VE ZEYTİNLİK!

Türkiye İş Bankası anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformlarından Winvestate üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir’in Torbalı ilçesinde bir tarlayı üzerinde bulunan zeytinlik ile satışa çıkardığını belirten Türkiye İş Bankası, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası hali hazırda ekili olan tarlanın kullanım alanını 49 bin 209 metrekare olarak açıkladı. Tarlanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka ihale başlangıç bedelini 3 milyon 100 bin TL, katılım bedelini ise 146 bin 320 TL olarak duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İCRALIK TARLANIN ÖZELLİKLERİNİ DUYURDU!

Türkiye İş Bankası Torbalı’da bulunan tarlanın Çamlıca Mahallesine 1,5 kilometre mesafede olduğunu bildirdi. Tarlanın üzerinde çok sayıda düzenli ve bakımlı zeytin ağaçlarının olduğunu belirten banka, araç yolunun açık olduğunu ve tarlanın üzerinden enerji nakil hattının geçtiğini açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI İZMİR- TORBALI TARLA İHALESİ BAŞVURUSU

Türkiye İş Bankası Winvestate isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen yatırımcılar ve tüketiciler için ihale başvuru detaylarını yayınladı.

Türkiye İş Bankası’nın Winvestate üzerinden satışa sunmuş olduğu 49 bin metrekarelik tarla için fiyat teklifinde bulunmak isteyen vatandaşların, öncelikle ilgili satış platformuna üye olmaları sonrasında da platform yetkilisi tarafından belirtilmiş olan hesap numarasına ihale katılım bedelini yatırmaları gerekmektedir. Platform, paranın hesaba geçmesinin ardından fiyat teklif ekranını erişime açacaktır.

Winvestate platformu Türkiye İş Bankası ihalesi hakkında daha fazla bilgi almak isteyen tüketiciler için ihale duyurusunun bulunduğu sayfanın sağ köşesinde bulunan form veya iletişim numarası aracılığı ile yetkililere ulaşılabileceğinin bilgisini kaydetti.