Genel

Türkiye İş Bankası, kendi sözleri ile emekli yakınlarını bankaya davet edenlere 500 TL ödeme yapacak!

Sene başında güncellenmiş olan SGK maaş ödemeleri protokolü ile birlikte promosyon kampanyaları geliştirmeye başlayan bankalar, emekli müşteri sayılarını arttırma yolunda ki hedeflerinin daha kısa sürede gerçekleşebilmesi adına aydan aya promosyon tutarlarını güncellemektelerdir. Bu kapsamda hem promosyon kampanyasının içeriğini güncelleyen hem de ek bir emekli kampanyası daha geliştiren Türkiye İş Bankası, 31 Eylül tarihine kadar başvuruya açık olan emekli kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası Temmuz 2022

Türkiye İş Bankası, yeni yılın başında duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyasının içeriğini güncelledi. Banka, güncellenen kampanyası kapsamında emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan yeni müşterilerine ödeyeceği karşılıksız tutarları şu şekilde belirledi:

  • SGK emekli maaşı 0- 1.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 3.500 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 4.250 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 5.000 TL

Türkiye İş Bankası Emekli Referans Kampanyası 2022

Türkiye İş Bankası, bünyesine dahil olan yeni emekli müşterilerinin emekli yakınlarına referans olmaları durumunda da para kazanabileceklerini duyurdu. Banka, davet edilen her emekli yakın için 250 TL, toplamda ise 500 TL ek ödeme yapılacağını bildirdi.

Türkiye İş Bankası’nın Emekli Kampanyalarına Nasıl Katılım Sağlanır?

Türkiye İş Bankası’nın emekli promosyonu kampanyasından faydalanmak için maaş hesabının bankaya taşınması ve 3 yıllık taahhüttün verilmesi yeterlidir. Referans kampanyası katılımı için ise bankanın mobil uygulamasından referans kodu üretilmeli ve ilgili referans kodu emekli yakın ile paylaşılmalıdır. Referans koduna sahip olan emekli yakının sırası ile REFERANS, referans kodu bilgilerini yazmaları ve 4402’ye kısa SMS olarak göndermeleri gerekmektedir.