Gündem

Türkiye İş Bankası’nda 30 Eylül’e kadar evlilik kampanyası devam ediyor: beyaz eşyadan smokine; balayından kuyuma tüm harcamalarda indirim…

Yeni kampanyaları ile müşterilerine kazandırmaya devam eden Türkiye İş Bankası, bu kez yeni evlenecek çiftlere bir müjde verdi. Kuyum harcamalarından balayı harcamalarına kadar pek çok harcamada avantajlı kampanyalar düzenlemiş olan Türkiye İş Bankası, 30 Eylül’e kadar ek taksit ve indirimler sunmaya devam edeceğini açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, MAXİMUM KART’A ÖZEL EVLİLİK KAMPANYASI BAŞLATTI

Kampanya kapsamında evlenecek olan çiftlerin harcamasını düşürmek için pek çok işbirliği gerçekleştirmiş olan Türkiye İş Bankası, 22 Haziran 2022 tarihinde başlattığı evlilik kampanyasını 30 Eylül 2022 tarihinde sona erdireceğini duyurdu. Türkiye İş Bankası’nın yaptığı açıklamada bu tarihler arasında mobilya, beyaz eşya, smokin, araç kiralama, balayı ve kuyum alışverişlerinde seçili firmalardan Maximum Kart’a özel indirim ve taksit avantajları sunulacağı belirtildi.

 TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN EVLİLİK KAMPANYASINDA PEK ÇOK İNDİRİM VAR

Evlilik kampanyası kapsamında pek çok marka ile işbirliğine gitmiş olan Türkiye İş Bankası, kampanyası detayları kapsamında Vivense’de ilave 5 taksit verirken, aynı zamanda yüzde 8 indirim uygulamaya başladı. Altınyıldız Classics’te Smokinlerde anında 300 TL İndirimi Maximum Kart’a sunan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda Europcar’da yüzde 35 indirim ve Tatilbudur isimli tatil sitesinden 7 bin TL ve üzeri otel rezervasyonları için 400 TL indirim sunacağını duyurdu. Kuyum harcamalarında indirim sunan Türkiye İş Bankası, Atasay’dan alınacak altın ürünleri için yüzde 10, pırlanta ürünleri için ise, yüzde 20 indirim vaat etti. Mobil ve beyaz eşyalar ile seyahat ve konaklamalarda faizsiz taksitlendirme sağlayan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda Vestel’den alınacak ankastre setlerde yüzde 15 indirim ve Pazarama’dan alınacak 10 bin TL ve üzeri beyaz eşyalarda bin TL indirim vermeye başladı.