Türkiye İş Bankası’nda sadece maaş taşımak değil; referans olmak da kazandırıyor! Maaş taşıyana 7 bin 500 TL; referansa anında 500 TL!

Bankacılık sektörünün şimdilerde gözde kampanyalarından biri olan referans kampanyası Türkiye İş Bankası’nın da devam ettirdiği kampanyalar arasındaki yerini aldı. Kampanya kapsamında ek 500 TL vaat eden Türkiye İş Bankası, referans kampanyasının şartlarını açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, REFERANS KAMPANYASINI BAŞLATTI

Eylül ayı itibariyle emekli yakınlarının maaşlarını Türkiye İş Bankası’na taşımak isteyen banka müşterileri için referans kampanyasını başlatan Türkiye İş Bankası, 31 Ekim 2022 tarihine kadar referans kodunu Maximum Mobil içerisinden alan ve bu kod ile emekli yakınları bankaya üç yıl maaş almak şartıyla taşıyan kişilere kişi başı 250 TL olmak kaydıyla, 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan hediye edeceğini açıkladı.

REFERANS KODLARI TEK ŞEKİLDE TEMİN EDİLEBİLİYOR

Referans kampanyası kapsamında yakınını Türkiye İş Bankası ailesine katmak isteyen müşterilerine özel olarak sunduğu kodların iki ayrı şekilde temin edilebileceğini duyuran Türkiye İş Bankası, kodların Maximum Mobil içerisinden kampanyaya katılarak alınabileceğini duyurdu. Kampanya kapsamında bir kez kod alınabileceğini belirten Türkiye İş Bankası, bu kod dışında ekstra bir kod verilmeyeceğini açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN REFERANS KODLARI KİŞİYE ÖZEL

Kampanyaya katılım için kişiye özel referans kodlarının üretildiğini açıklayan Türkiye İş Bankası, bu kodları alan banka müşterisi yakınlarının ‘REFERANS’ yazıp bir boşluk bırakıp, referans kodunu ekleyerek, 4402’ye mesaj atarak kampanyaya katılım sağlayabileceğini belirtti. Kampanyaya referans kodu veren Türkiye İş Bankalı, referans başına 250 TL Pazarama MaxiPuanı kazanırken; kampanyaya maaş taşıma ile katılacak olan vatandaşın 7 bin 500 TL’ye varan emekli promosyonlarını kazanacağı öğrenildi. Öte yandan Türkiye İş Bankası, referans kampanyası kapsamındaki şartlarını; “Bir müşteri en fazla 2 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. İş Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden, SGK (SSK/Bağkur/ Emekli Sandığı) emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 500 TL Pazarama MaxiPuan ödülü kazanabilir. Referans olunacak emekli yakının maaşını 10 Haziran 2022 tarihinden önce İş Bankası’ndan almıyor olması gerekmektedir” şeklinde özetledi.

Exit mobile version