Türkiye İş Bankası’ndan büyük hizmet: Alışveriş harcamalarını temassız ödeyen herkese 100 TL tutarında Maxi Puan hediyesi verilecek!

Bir süredir ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, gündelik hayat akışı içerisinde satın alınan hizmetlere ve diğer hizmet ürünlerine, yüksek oranlı zamların yansımasına sebep oldu. Bu gelişmeler ışığında eli nakde sıkışan ve birçok mali alanda desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar, güncel kampanya fırsatlarını araştırmaya başladılar. Bu noktada devreye giren Türkiye İş Bankası, yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurarak müşterilerine 100 TL’ye kadar Maxi Puan kazanma fırsatı sunduğunu ilan etti.

İş Bankası Alışveriş Kampanyası 2022

Geliştirdiği ihtiyaç kredisi, emekli kredisi, taşıt kredisi ve diğer kategori hizmetleri dikkat çeken özel bankalardan biri olarak hizmet veren Türkiye İş Bankası, çeşitli faktörlere bağlı olarak giderek daha da pahalılaşan hayat şartlarına karşı müşterilerini yalnız bırakmadığını gösterdi. Banka her geçen gün kapsamını genişlettiği kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek, bu kez alışveriş konusunda vatandaşlara destek olacağını bildirdi.

Türkiye İş Bankası’nın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan alışveriş kampanyası haberine göre 1 Mayıs tarihine kadar 100 TL ve üzeri tutarlarda yapılan alışverişlerin mobil temassız ödeme yöntemi ile ödenmesi karşılığında yüzde 5, toplamda 100 TL Maxi Puan hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

İş Bankası Alışveriş Kampanyası Katılım Detayları

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan 100 TL limitli alışveriş kampanyasından yararlanabilecek olan kartlar, şu şekilde belirlendi:

İş Bankası Alışveriş Kampanyası Katılım Başvurusu 2022

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan 100 TL limitli alışveriş kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, Maximum Mobil uygulaması aracılığı ile kampanyaya katılım başvurusu yapmaları gerekmektedir. Kampanyanın son geçerlilik tarihi 1 Mayıs olarak belirlenmiştir.

Exit mobile version