Türkiye İş Bankası’ndan dev hizmet: Şubat ayının sonuna kadarki market alışverişleriniz, banka tarafından karşılanacak!

Geçtiğimiz yılın aralık ayından beri yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelerden sonra market raflarına yansıyan yüksek oranlı zamlar, yeni yıla girilmesi ile birlikte etkisini arttırarak göstermeye devam ediyor. Artan gıda fiyatları karşısında alım gücü gittikçe düşen vatandaşlar, market alışverişlerinin daha uygun fiyatlar karşılığında faturalanabilmesi için alternatif çözümler aramaya devam ediyorlar.

Vatandaşların market fiyatları karşısında mağdur olmasını istemeyen İş Bankası, yeni yılın başından itibaren çeşitli alanlarda geliştirmiş olduğu kampanyalara, alışveriş kampanyasını da ekleyerek artan fiyatlar karşısında vatandaşların yanında olduğunu gösterdi. Türkiye İş Bankası, 28 Şubat tarihine kadar bankamatik kartı aracılığı ile alışveriş yapan vatandaşlara, ilgili şartları sağlamaları durumunda MaxiPuan yüklemesi yapacağını ilan etti.

Türkiye İş Bankası Alışveriş Kampanyası

Yeni yıla girilmesi ile birlikte vatandaşların mağduriyetini gidermek ve aynı zamanda da kendi müşteri sayısını arttırmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam eden Türkiye İş Bankası, bu kez de alışveriş kampanyası ile kendinden söz ettirmeyi başardı.

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasına göre 28 Şubat tarihine kadar market alışverişlerinde, bankamatik kartı aracılığı ile tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 15 TL, toplamda 75 TL MaxiPuan yüklemesi yapılmasına karar verildi.

Türkiye İş Bankası Alışveriş Kampanyası Katılım Koşulları

Türkiye İş Bankasının yeni dönem alışveriş kampanyasından yararlanabilmek için İş Bankasına ait bir bankamatik kartının bulunması ve Maximum ile anlaşmalı olan pos makinelerinin olduğu bir marketten alışveriş yapılması gerekiyor.

Bankamatik kartları aracılığı ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde, peşin olarak yapılan ilk 200 TL ve üzeri alışverişlerde, vatandaşların hesaplarına 15 TL, toplamda 75 TL MaxiPuan yüklemesi yapılmaya başlıyor. Bu noktada önemli olan bankamatik kartının, ticari kart ya da aidat kartı olmaması. Geri kalan bütün İş Bankası bankamatik kartları, kampanyadan yararlanabiliyor.

Türkiye İş Bankası Alışveriş Kampanyasına Nasıl Katılabilirim?

İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasına katılmak için İş Bankası Mobil uygulamasında yer alan “kampanyalarım” kategorisinden “alışveriş kampanyası” alt başlığını bularak, kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Exit mobile version