Türkiye İş Bankası’ndan emeklilere 3 bin TL’lik karşılıksız destek: O tarihe kadar hem kendiniz gelin hem de yakınınızı getirin, nakit ödemeyi alın!

Türkiye İş Bankası, emekli müşterilerini kapsayan yeni kampanyalarını açıkladı. Promosyon kampanyası ve emekli yakını kampanyası, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Türkiye İş Bankası’ndan 2500 TL’lik Emekli Promosyonu Kampanyası!

Türkiye İş Bankası, yeni dönemde emekli müşteri sayısını arttırırken müşterilerine de kazandırmak adına yeni bir promosyon kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre emekli maaşı hesabını 3 yıllığına taşıyan tüm vatandaşlara, şu tutarlarda ek ödeme yapılacağı bildirildi:

Türkiye İş Bankası’ndan Emekli Yakını Kampanyası!

Türkiye İş Bankası hali hazırda emekli maaşı hesabı bankada bulunan müşterileri için yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi kanalları aracılığı ile yapılan açıklamaya göre 30 Haziran tarihine kadar emekli yakınının banka bünyesine dahil olması için referans olan müşterilere 250 TL, toplamda 500 TL daha ek ödeme yapılacağı bildirildi.

Türkiye İş Bankası’nın Emekli Kampanyalarına Nereden ve Nasıl Katılım Sağlanır?

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan 2 bin 500 TL üst limitli emekli promosyonu kampanyasından nakit fayda sağlamak isteyen vatandaşların, ek bir başvuru yapmalarına gerek duyulmamaktadır. Bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabını taşıyan ve 3 yıllık kalma sözünü veren herkes, promosyon ödemesi alabilmektedir.

Türkiye İş Bankası’nın 500 TL limitli emekli yakını kampanyasından fayda sağlamak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulaması üzerinden referans kodu oluşturulmaları gerekmektedir. Oluşturulan referans kodu, banka bünyesine dahil edilecek yakınlar ile paylaşılmalı ve ilgili yakınlar cep telefonlarından REFANS yazıp, boşluk bırakıp referans kodunu yazarak 4402’ye kısa SMS göndermelilerdir.

Exit mobile version