Türkiye İş Bankası’ndan İzmir’de uygun fiyatlı satılık gayrimenkul ilanları: 90 metrekarelik daire için 22 bin TL ödemek yeterli!

Türkiye İş Bankası İzmir ilinin üç farklı bölgesinde bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR TİRE’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Türkiye İş Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili ihalesine ve ihalesine konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın Intengo platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün, daire nitelikli olduğu öğrenildi. 4 Eylül Mahallesi’nde bulunan dairenin toplam kullanım alanını 90 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 450 bin TL, teminat bedelini ise 22 bin 500 TL olarak bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK TARLA İLANI!

Türkiye İş Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili ihalesine ve ihalesine konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın Intengo platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün, tarla nitelikli olduğu öğrenildi. Halıköy Mahallesi’nde bulunan tarlanın toplam kullanım alanını 4 bin 100 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 400 bin TL, teminat bedelini ise 20 bin TL olarak bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR NARLIDERE’DE SATILIK ARSA İLANI!

Türkiye İş Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede İzmir ilinin Narlıdere ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili ihalesine ve ihalesine konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın Intengo platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün, arsa nitelikli olduğu öğrenildi. Üzerinde bulunan bina ile birlikte satışa sunulan arsanın toplam kullanım alanını 397 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 10 milyon TL, teminat bedelini ise 500 bin TL olarak bildirdi.

Exit mobile version