Ekonomi

Türkiye İş Bankası’ndan satılık gayrimenkul ilanları: Bina ve arsası 260 bin TL’den fiyat teklifine açıldı!

Türkiye İş Bankası elinde bulunan farklı nitelikte üç icralık gayrimenkulü, yasal ihale platformlarından olan Muzayede.com aracılığı ile satışa çıkardığını duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN AMASYA’DA SATILIK BİNA VE ARSA İLANI!

Türkiye İş Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Muzayede.com platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Amasya ilinin Merkez ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın ihale platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün bir arsa olduğu öğrenildi. Üzerinde bulunan bina ile birlikte fiyat teklifine açılmış olan arsanın toplam kullanım alanı 589 metrekare, ihale başlangıç bedeli ise 260 bin TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN MUŞ’TA SATILIK KONUT İLANI!

Türkiye İş Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Muzayede.com platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Muş ilinin Merkez ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın ihale platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün bir konut olduğu öğrenildi. Fiyat teklifine açık olan konutun toplam kullanım alanı 184 metrekare, ihale başlangıç bedeli ise 345 bin TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN MARDİN’DE SATILIK DEPO İLANI!

Türkiye İş Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Muzayede.com platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Mardin ilinin Merkez ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın ihale platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün bir depo olduğu öğrenildi. Fiyat teklifine açık olan deponun toplam kullanım alanı 240 metrekare, ihale başlangıç bedeli ise 140 bin TL olarak açıklandı.