Ekonomi

Türkiye İş Bankası’ndan şok karar: Faizler sıfıra indirildi! 15 bin TL, 12 ay vade ile ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacak!

Türkiye İş Bankası vatandaşların ceplerini rahatlatacak yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurarak, ilgili detayları paylaştı.

İş Bankası’ndan Yılın İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Ülkemizin özel bankalarından birisi olan ve oldukça da köklü bir geçmişe sahip olan Türkiye İş Bankası, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartların sebep olduğu nakit sıkışıklıklarına karşın vatandaşın yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu, artan faiz oranlarına inat olarak sıfırladığı faiz ışığında geliştirmiş olduğu faizsiz kredi hizmeti ile destekleyen banka, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarına göre vatandaşların söz konusu kredi hizmetinden anında peşin faiz bedelini ödeyerek yararlanabilecekleri, kalan kısmın da faizsiz olarak kullanılabileceği bilgisi kaydedildi. Üst limit 15 bin TL, azami vade sayısı ise 12 ay olarak bildirildi.

İş Bankası Faizsiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası Örnek Hesaplama Tabloları

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan 12 ay vadeli, sıfır faizli, 15 bin TL üst limitli faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyenler için örnek hesaplama tablosunu yayınladı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10.000 TL
  • Vade sayısı: 10 ay
  • Ödenecek olan peşin faiz bedeli: 1.192,64 TL
  • Geri ödenecek toplam bedel: 11.192,64 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 15.000 TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Ödenecek olan peşin faiz bedeli: 2.088,18 TL
  • Geri ödenecek toplam bedel: 17.088,18 TL

İş Bankası Faizsiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başvurusu 2022

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan 12 ay vadeli, sıfır faizli, 15 bin TL üst limitli faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasından fayda sağlayarak nakit sıkışıklığını çözüme kavuşturmak isteyen vatandaşların, banka şubelerine müracaat etmeleri gerekmektedir. Banka, ilgili kredi başvurularını dijital kanallar aracılığı ile kabul etmemektedir.