Gündem

Türkiye İş Bankası’nın ilk müşterisi olacaklar yaşadı; anında 200 TL verilecek! Hem de sadece mobil sistemden üye olmak yetecek…

Yeni müşteriler kazanmak için şimdilerde adeta birbirleri ile yarış halinde olan bankalar, vatandaşlara kazandıran teklifler sunmaya başladı. O tekliflerden birini sunan Türkiye İş Bankası, yeni banka müşterilerine 200 TL değerinde MaxiPuan hediyesi için kampanyasını başlattığını duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA YENİ MÜŞTERİ İÇİN 200 TL HAZIR

Yeni banka müşterileri için kampanya hazırlamış olan Türkiye İş Bankası, 31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması kapsamında ilk defa İş Bankası müşterisi olacak olan vatandaşların aynı ay içerisinde İş Bankası kredi kartına veya bankamatik kartına başvuru yapması ve başvuruyu takip eden ilk ayın son gününe kadar 200 TL harcama gerçekleştirmesi halinde 200 TL MaxiPuan hediye ediyor.

KAMPANYAYA HER İŞLEM DAHİL DEĞİL

1 Ocak’tan bu yana devam eden kampanya kapsamında 31 Aralık 2022 tarihine kadar MaxiPuan vermeye devam edecek olan Türkiye İş Bankası, her karta yapılacak olan başvuruları ya da her işlemi kampanya kapsamında değerlendirmiyor. Türkiye İş Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre hem bireysel hem de ticari kredi kartları kampanyaya dahilken; hem bireysel hem de ticari banka kartı başvurusu yapanlar da kampanya kapsamından yararlanabiliyor. Ancak, kampanya kapsamında harcaması gereken tutar için Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullananlar, alışverişlerinde iptal ve iade işlemleri yapanlar kampanyadan yararlanamıyor. Öte yandan Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit, para yükleme ve benzeri nitelikli işlemler, vergi ödemeleri, fatura ödemeleri gibi ödeme işlemleri de Türkiye İş Bankası’nın kampanyası kapsamında değerlendirilmiyor.

KAZANILAN PUANLARIN KULLANIM SÜRESİ 45 GÜN

Kampanyası kapsamında ödül kullanımı için de müşterilerini bilgilendiren Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamında şartları yerine getiren banka müşterilerinin hesabına puanları, müşteri başvurusu yapılan ayı takip eden aydan sonraki ayın ilk 15 günü içerisinde yükleneceğini duyurdu. Bu kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanları harcamak için belirli bir süre tanıyan Türkiye İş Bankası, müşterilerinin puan yüklenen tarih itibari ile 45 gün süresince puan kullanmaya hak kazanacaklarını belirtti. Öte yandan 45 gün içerisinde kullanılmayan MaxiPuanlar, Türkiye İş Bankası tarafından geri alınacak.