Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alacak: En fazla 34 yaşında olanlar başvurabilir!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü personel alımı için ilan verdi. Verilen ilanda en fazla 34 yaşında olanların başvurabileceği bildirildi. İlana başvuruların ise 22 Kasım ile 26 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılabileceği bildirildi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü kaynak işçisi, mekanizasyon ve pres işçisi, talaşlı imalat işçisi, ağaç işleri işçisi, elektrik işçisi kadrolarında personel alımı yapılacağını duyurdu.

Bu kapsamda yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

2021 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, Kurumumuzun yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen meslek ve eğitim durumlarına ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ile toplam 30 nitelikli eleman alımı yapılacaktır. Talebimize istinaden Zonguldak İş Kurumunca 22/11/2021 – 26/11/2021 tarihleri arasında 5 günlük ilana çıkılacaktır. Adayların ilanın yayımlandığı dönem itibariyle en fazla 34 yaşında olması 35 yaşından gün almamış olması
gerekmektedir

Exit mobile version