Türkiye’de en ucuza satılan sıfır araba bir de kampanya başlattı: 50 Bin TL fırsatıyla satılacak!

Türkiye’de araba almak isteyen bir çok vatandaş fiyat araştırması yapıyorlar. Bu nedenle internet sayfalarında sıklıkla “Türkiye’de en ucuza satılan sıfır hangisidir?” sorusunun cevabı araştırılıyor. 2021 yılı Eylül ayı itibariyle FİAT Panda en ucuz araba modelleri arasında yer alıyor.

Sıfır araç fiyatları Türkiye’de dudak ısıttırıyor. Bu nedenle vatandaşlar kampanyalı araç araştırması yapıyorlar. Türkiye’de en ucuz fiyattan satılan araçlar arasında yer alan FIAT Panda’nın bir de kampanyalı satılacağı öğrenildi.

Kampanya açıklaması:

Kampanya, 2021 model yılı Panda modellerinde geçerlidir. Kredi kampanyasından ‘’Marka Kasko’’ yaptırılması durumunda faydalanılabilir. Marka Kasko, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta, Allianz Sigorta, Fiat Kasko ve Ak Sigorta’dan Fiat Kasko ile Fiat Connect Kasko poliçeleri için geçerlidir. Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebilir. Fiat ve Koç Fiat Kredi önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 02.09.2021-03.10.2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Fiat Panda Urban kaç TL?

Fiat Panda Urban Eylül 2021 tarihlerinde 172.900 TL’den satışa çıktı. Kampanyalı olarak satılan aracı almak isteyenler 3 Ekim tarihine kadar 50.000 TL 12 ay 0,99% faiz fırsatından faydalanabilecekler.

Exit mobile version