‘Türkiye’de ilk’ diyerek duyurdu: Vakıfbank sıfır faizli 5 bin TL veriyor!

Bankalar müşteri memnuniyeti için çeşitli kredi kampanya duyuruları yapıyorlar. Vakıfbank resmi internet sayfası üzerinden, sıfır faizli 5 bin TL kredi verdiğini açıkladı. Söz konusu kredinin n11.com’da alışveriş anında verildiği açıklandı.

Vakıfbank n11.com’da anında dijital kredi ile ödeme yapabilmek faizsiz kredi veriyor. Banka kampanya duyurusunda, “0 faiz kampanyası 5000 TL’ye kadar 3 ay vadeli sadece sınırlı sayıda ihtiyaç kredisi için geçerlidir. Dijital kredinizi ek hesap olarak kullanabilirsiniz “ açıklamasında bulundu.

Vakıfbank anında dijital kredi nasıl kullanılır?

N11.com sitesinden satın alacağınız ürün için ödeme sayfasında “Anında Dijital Kredi ile Öde” seçeneği seçilir.

Ardından vade seçimi yapılır ve kredi sözleşmeleri onaylanır.

Kredi tutarı önce Masterpass ödeme sistemine kayıtlı Bankomat hesabına, sonrasında 3D ödeme onayı ile üye iş yeri hesabına aktarılarak alışveriş işlemi gerçekleştirilir.

Taksitli ek hesap nasıl kullanılır?

Masterpass üyesi e-ticaret sitesinden satın alacağınız ürün için ödeme sayfasında Msterpass’e kayıtlı “Vakıfbank Bankomat” seçeneği seçilir.

Alışveriş tutarınız kadar ek hesap limitiniz varsa listelenen vade seçenekleri arasından seçim yapılır.

Ek hesap limitiniz yok ya da limitiniz yeterli değilse Vakıfbank Mobil veya İnternet Bankacılığı “Başvurular-Ek Hesap/Başvuru/Limit Arttırım” menüsünden limit tanımı/ arttırımı yapabilirsiniz.

Kullanım koşullarının onaylanması ile tutar önce Masterpass ödeme sistemine kayıtlı Bankomat hesabına, sonrasında 3D ödeme onayı ile üye iş yeri hesabına aktarılarak alışveriş işlemi gerçekleştirilir.

Vakıfbank n11.com kampanyasının sadece müşteriler için geçerli olduğu açıklandı. Banka kampanya duyurusunda, “n11.com’da anında dijital kredi ile ödeme yapabilmek için Vakıfbank müşterisi olmanız gerekmektedir.” açıklamasını yaptı.

Exit mobile version