Türkiye’nin Yeşil Kenti Bursa’da TEB’den İki Konut Peş Peşe Satışta! “Yok Fiyatına Gidecek! Biri 48 Bin TL, Diğeri 53 Bin TL…

Türkiye’de son dönemlerde alınan kredilerin artan enflasyon ve yaşam pahalılığından dolayı ödenememesi icralık konut ve diğer gayrimenkullerin sayısını da artırdı. Bazı vatandaşlar bu durumdan dolayı mağdurken; sıfır ev ya da araçların yükselen fiyatları karşısında artan icralık satışların sunduğu uygun fiyatlar bazı vatandaşların ise mal veya mülk edinimini kolaylaştırdı. İcralık satışlar gerçekleştiren bankalardan biri olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ise, bu ay Bursa’da piyasasının yarı fiyatına iki konut satacağını duyurdu.

TEB’den Bursa İnegöl’de Daire

Verdiği hizmetlerin yanı sıra icralık konut satışlarında taban fiyat uygulamasıyla da vatandaşların dikkatini çeken TEB, bu ay Bursa’da iki ayrı konutu peş peşe satacağını duyurdu. Bursa’dan ilana koyduğu 95 metrekarelik ilk konutun İnegöl ilçesinde yer aldığını duyuran TEB, bu konut için istediği ihale başlangıç bedelini 480 bin TL olarak açıkladı. Yüzde 10 teminat bedeli talep eden TEB, 48 bin TL ücreti bankasına yatıran herkesin ihaleye katılım sağlayabileceğini duyurdu. Öte yandan ihalenin sonunda ihaleyi kazanan kişiye ev satışını gerçekleştirecek olan TEB, kazanamayan vatandaşlara ise, teminat bedelini iade edecek.

TEB’de Bursa Orhangazi’de de Bir Daire Var

Yeşili ve tarihi güzelliğiyle popüler olan, gelişmiş bir tekstil sanayisine sahip Bursa’da bu ay ikinci daire satışı ihalesini başlatan TEB, ikinci dairesinin şehrin en popüler ilçelerinden biri olan Orhangazi’de yer aldığını açıkladı. Bursa ilinin Orhangazi ilçesinde yer alan bu konut için 530 bin TL ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan TEB, ilk teklifin bu bedelin üzerinde olmasının zorunlu olduğunu açıkladı. Öte yandan bu ihaleye teklif vermek isteyen vatandaşların teminat bedeli olarak 53 bin TL tutarında TEB’ para yatırması gerekecek.

Exit mobile version