Turnikelerde İstanbulkart basanlar: 31 Temmuz’da toplu taşımaya binecek olanları ilgilendiriyor!

31 Temmuz’da toplu taşımaya binecek olanları ilgilendiriyor. İstanbul’da toplu taşıma kullanan vatandaşlar İstanbulkart kullanıyorlar. Bu nedenle BELBİM İstanbulkart kullananlara çeşitli açıklamalarda bulunuyor. Vatandaşlar ise KPSS sınavı nedeniyle 31 Temmuz ile 6 ve 7 Ağustos 2022 tarihinde turnikelerden geçerken İstanbulkart basıp basmayacaklarını merak ediyorlar.

31 Temmuz ile 6 ve 7 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak olan 2022 Kamu Personel Seçme Sınavına (2022-KPSS) binlerce kişi katılacak. Sınava giderken toplu taşıma kullanacak olan vatandaşlar binişlerin ücretsiz olup olmadığını merak ediyorlar.

Henüz açıklama yapılmadı

BELBİM konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı. Ancak geçtiğimiz DGS sınavı tarihinde ulaşım ücretsiz olmuştu. Bu nedenle 31 Temmuz’da da ücretsiz olması bekleniyor.

DGS için yapılan açıklamada, “3 Temmuz Pazar günü yapılacak olan #DGS “Dikey Geçiş Sınavı’na” girecek öğrenci ve öğretim görevlileri @istanbulkartentegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecektir.” İfadelerini kullanmıştı.

Exit mobile version