Tuvalet Kağıdı, Bulaşık Deterjanı, Fasulye, Mercimek ve Birçok Üründe Şok Eden Fiyatlar! İndirimler Bitmeden Alın

Son zamanlarda gıda ve temel ihtiyaç ürünlerine gelen zamlar zamlar dur durak bilmiyor. Vatandaşlar gelen bu zamlar sonrasında uygun fiyatlı ve kampanyalı ürün arayışına girdi. İndirim ve kampanyalı ürünler ile alışveriş sepetini doldurmak isteyen vatandaşlar em zincir marketlerin hem de online market uygulamalarının kampanyalı kataloglarını takip eder oldu.

Son dönemde özellikle pandemi ile birlikte revaçta olan online market uygulamaları sağladığı kolaylık, kampanyalı fiyatlar ve hızlı alışveriş imkanı bakımından hemen hemen her evde tercih edilir hale geldi. Uygun fiyatlı ve kampanyalı ürünlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar online market uygulamaları üzerinden fiyat araştırması yapıyor.

Günün Kampanyalı Ürünleri Neler?

Özellikle son dönemde vatandaşlara sunduğu kampanyalı ürünler ve uygun fiyatları ile adından sıkça söz ettiren istegelsin uygulaması bugünün kampanyalı ürünlerini duyurdu. Online market uygulaması İstegelsin uygulamasında günün kampanyalı ürünleri belli oldu.

Uygulamada satışa sunulan mutfakların vazgeçilmez bakliyatlarından fasulye ve mercimekte büyük kampanya yapıldı.

Reis Marka Dermason Fasulye 1 kg 32,90 TL yerine sadece 26,90 TL’den satılacak. 

Yine Reis Marka Kırmızı Mercimek 1 kg ise  37,90 TL yerine 31,90 TL’den satılacak.

Son zamanlarda fiyatı en çok artan temel ihtiyaç ürünlerinden tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı. İstegelsin uygulaması kampanyalı ürünleri resmi internet sitesinden ve online market uygulamasında duyurdu.

Solo Marka Tuvalet Kağıdı 32’li 99,90 TL yerine sadece 74,90 TL’den satılacak.

Pril marka Sıvı Deterjan Limon 1,35 kg 19,75 TL yerine 12,90 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 

Exit mobile version