Gündem

Tuvalet kağıdı sanıp kendinizi yakabilirsiniz: Birinin başına geldi, sakın bu hataya düşmeyin!

Tuvalet alışkanlıkları herkesin sağlığı için büyük önem taşıyor. Hijyen konusunda ise dikkatli olmak gerekiyor. Bir kişi tuvalet mendili sandığı ürünle kendisini yaktı.

Tuvalette hijyen herkes için önemlidir. Kişiler kendilerine uygun temizlik yöntemlerini kullanırlar. Yeniçağ’ın haberine göre, bir kişi ıslak tuvalet mendili zannettiği bir ürünle kendisini yaktı. 29 Yaşındaki kişi ürünü kullandıktan bir süre sonra cildinde ağrı ve acı hissetti. Bunun üzerine kullandığı ürünü tekrar inceleyen kişi aslında tuvaletleri temizlemek için kullanılan antibakteriyel bez kullandığını öğrendi.

Konu hakkında açıklama yapan Leon Gleed, “Ürünün tuvalete gitmek için kullandığınız ıslak mendiller olduğunu sanıyordum, ama öyle olmadığı ortaya çıktı. Ağrı başladığında yanlış giden bir şeylerin olduğu anlamıştım, ambalajı kontrol ettiğimde ‘bakterilerin yüzde 99’unu öldürür’ yazıyordu.” Dedi.

Ürünün sahibi şirket ise “Bunu duyduğumuza üzüldük. Ambalajlarımızdaki etiketlemeyi müşterilerimiz için mümkün olduğunca anlaşılır hale getiriyoruz.” açıklamasında bulundu.

Günlerce oturamadı

Öte yandan şoförlük mesleği yapan Leon Gleed günlerce oturamadığını ifade etti.