Tuvalet kağıdı zannedip kendinizi yakabilirsiniz: Alırken buna çok dikkat edin!

Başıma gelmez demeyin. Bu olay birinin başına geldi. Tuvalet kağıdı zannedip kendinizi yakabilirsiniz. Olayla ilgili yapılan açıklamada, “Ürünün tuvalete gitmek için kullandığınız ıslak mendiller olduğunu sanıyordum, ama öyle olmadığı ortaya çıktı. “ ifadeleri kullanıldı.

Tuvalette hijyen herkes için önem taşıyor. Bu nedenle kişiler farklı yöntemler ile hijyeni sağlıyorlar. Tuvalette tuvalet kağıdı, ıslak mendil gibi ürünleri kullananların ise kullandıkları ürün hakkında yeterince bilgi sahibi olması gerekiyor.

Geçtiğimiz aylarda şoförlük mesleği yapan Leon Gleed kullandıktan bir süre sonra cildinde ağrı ve acı hissetti. Bunun üzerine kullandığı ürünü tekrar inceleyen kişi aslında tuvaletleri temizlemek için kullanılan antibakteriyel bez kullandığını öğrendi.

29 Yaşındaki adam yaşadığı olay hakkında “Ürünün tuvalete gitmek için kullandığınız ıslak mendiller olduğunu sanıyordum, ama öyle olmadığı ortaya çıktı. Ağrı başladığında yanlış giden bir şeylerin olduğu anlamıştım, ambalajı kontrol ettiğimde ‘bakterilerin yüzde 99’unu öldürür’ yazıyordu.” İfadelerini kullandı.


Tuvalet kağıdı ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler

Parfümlü ürünler alerjileri tetikleyebilir ve yeni alerji oluşumuna neden olabilir ayrıca özel bölgelerde PH dengesinin bozulmasına sebebiyet verebilir.
Suda kolay çözülmeyen ürünler klozetin tıkanmasına yol açabilir bu nedenle ürünün suda kolay çözülür olması tercih edilmelidir.
Ucuz tuvalet kağıtları kullanılan kalitesiz selüloz nedeniyle cildi tahriş edebilir

Exit mobile version