Tuvaletinizi yaptığınızda bu manzara ile karşılaşıyorsanız dikkat: İşte yeni corona virüsü belirtisi!

Çin’den dünyaya yayılan corona virüsü, bu sene mutasyonları ile gündemde. Bir çok ülkede delta ve delta plus varyantları endişesi yaşanıyor. Son olarak corona virüsünün yeni bir belirtisi ortaya çıktı.

Türkiye’de corona virüsüne karşı aşılama çalışmaları devam ederken, Hindistan’dan kötü bir haber geldi. The Hindu’da yer alan habere göre, corona virüsüne yakalananlar hastalarda virüsün yeni bir yan etkisi görüldü. Yapılan açıklamalara göre, ülkede 5 hasta ilk koronavirüs teşhisinden ortalama 20 ila 30 gün sonra göğüs hastalığı, karın ağrısı ve rektal kanama şikayeti ile hastanelere baş vurdu.

Hastaneye başvuranlar arasından bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan doktorlar virüse karşı kullanılan ilaçların bağışıklığı etkileyebileceğini söylediler. Konu ile ilgili kesin tanının konulabilmesi için daha detaylı incelemeler yapılması gerekiyor.

Kaç kişi hastalığa yakalandı?

Dünya genelinde vaka sayılarını derleyen wordometers’a göre 182 milyon 686 bin 233 kişi corona virüsüne yakalandı. Corona virüsü nedeniyle 3 milyon 955 bin 972 kişi hayatını kaybetti. Virüsten kurtularak iyileşenlerin sayısı ise 162 milyon 284 bin 677 olarak verildi.

Exit mobile version