Tuvana Türkay ve sevgilisi İzzet Antebi’nin panik halleri olay yarattı: “Konuşmayacağız, boşuna çekmeyin!”

Ekranların sevilen oyuncularından olan ve oyunculuk performansı ile olduğu kadar sesinin güzelliği ile de yüreklere dokunmayı başaran Tuvana Türkay, şu sıralar özel hayatı ile gündemden düşmemeye devam ediyor.

Daha önce yaşadığı aşklar ile magazin gündemini oldukça uzun süre meşgul eden ancak son dönemlerde biraz daha sakin bir hayat yaşamayı tercih eden güzel oyuncu Tuvana Türkay, yazın başında yeni bir aşka yelken açarak magazin basınının ilgisini çekmeyi başardı. Medyatik iş insanı İzzet Antebi ile yolları kesişen ve arkadaşlıkları kısa süre içerisinde aşka dönüşen Tuvana Türkay, Bodrum tatili esnasında sevgilisi ile el ele görüntülenerek aşk iddialarının doğruluğunu gözler önüne sermiş ve kendisi mutlu olduğu için hayranlarının da mutlu olmasını sağlamıştı.

Bir süredir sevgilisi İzzet Antebi ile Bodrum’da tatil yapan ve geçtiğimiz günlerde de asıl yaşadıkları yere İstanbul’a geri dönen Tuvana Türkay, dün akşam sevgilisi ile birlikte görüntülendi. Bir mekandan çıkan ve sokakta magazin mensupları ile karşılaşan ünlü çift, kendilerinden alışık olunmayan tavırlar sergiledi. İkilinin gergin tavırlarına anlam verilemedi.

İSTANBUL’A DÖNDÜLER!

Yaz başında haklarında aşk dedikoduları çıkan ancak bir türlü aşk yaşadıklarına dair görüntü vermeyen Tuvana Türkay ile İzzet Antebi, geçtiğimiz ay Bodrum’da el ele görüntülenmiş ve iddiaların doğru olduğunu sonunda göstermişlerdi. Yazı Bodrum’da tatil yaparak geçiren ünlü çift, geçtiğimiz günlerde birlikte İstanbul’a döndü.

PANİK OLDULAR!

Dün gece İstanbul’un bir ara sokağında görüntülenen İzzet Antebi ile Tuvana Türkay, kameraları görünce oldukça panik oldu. Sevgilisine adeta siper olan İzzet Antebi’nin agresif tavırları dikkat çekti.

SERT ÇIKTI!

Kameraların kendilerine yaklaştığını gören İzzet Antebi “konuşmayacağız, boşuna çekmeyin” diyerek magazin muhabirlerine sert çıktı. Antebi’nin tavırlarına anlam verilemezken, Tuvana Türkay sessizliğini korudu.

Exit mobile version