Tv8 yönetiminden izleyici kızdıran hareket: Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final yapma kararı mı aldı? Bu karara kanal yönetiminin yanlış politikaları mı sebep oldu?

Kanal bünyesinde yayınladığı yarışma programları ve dizi programları ile yayıncılık sektöründe kendinden söz ettirmeyi başaran Tv8, yaklaşık iki buçuk ay önce çok sevilen oyunculardan olan Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker gibi isimleri bir araya getirerek, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisini yayınlamaya başlamıştı.

Son olarak 9’uncu bölümü ile ekranlara gelen ve hem konusu hem de oyuncuların performansları ile belirli bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran yeni dizi ile ilgili flaş bir karar alındı. Kulislerden gelen bilgilere göre dizinin, 13’üncü bölümü dahi beklemeden final yapacağı iddia edildi. Doğru çıkması oldukça kuvvetli bir ihtimal olan bu iddia, dizinin sevenlerini kızdırdı.

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi İçin Flaş Karar!

Genç ve başarılı oyuncu kadrosu ile kısa süre içerisinde gündemde ki yerini almayı başaran Annenin Sırrıdır Çocuk isimli Tv8 dizine ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı. Kulislerden gelen bilgilere göre dizinin 11’inci bölümde final yapacağı iddia edildi. Henüz resmi bir açıklama gelmezken söz konusu iddianın doğruluğuna kesin gözü ile bakılıyor.

Dizinin Kaderini Survivor Etkiledi!

Survivor yarışması sayesinde milyonlarca izleyici tarafından izlenmeyi başaran Tv8 dizisi, saat 20:00’de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizisini 19:30’a çekti. Survivor’ın yeni bölümlerini yayınlayabilmek amacı ile alınan bu karar, izleyicilerin tepkisi ile karşılaştı. Dizi izlemek için oldukça erken bir saat olduğunu ifade eden izleyiciler, bu kararın yanlış olduğunu ve izlenme oranlarının bu şekilde arttırılamayacağını savundu.

İzleyiciler Haklı Çıktı!

Sosyal medya hesaplarından dizinin yayın saatine ilişkin veryansında bulunan izleyiciler, haklı çıktı. Dizinin reytingleri düştü ve buna bağlı olarak da final yapma kararı alındığı iddia edildi.

Exit mobile version