GündemKamu

Twitter kullananlar dikkat: 7 Kasım’dan itibaren hesaplarınıza para yatacak!

Sosyal medya platformu Twitter ile ilgili açıklama yapıldı. Twitter’in yöneticisi Elon Musk geçtiğimiz günlerde “Blue” paketinin satışa çıkacağı tarihi açıklayarak Twitter’da 7 Kasım’dan itibaren paralı döneme geçeceklerini duyurdu.

“BLUE” PAKETİ

Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi Elon Musk geçtiğimiz günlerde 44 milyon dolara Twitterı satın almıştı. Musk, mavi onay rozetini “Blue” paketi kapsamına alarak artık bu paket dahilinde verileceğini açıklamış ve 8 dolar vermeden kimsenin artık mavi onay rozetini alamayacağını belirtmişti. Musk’ın satın aldığı Twitter’da yeni düzenlemeler ile ilgili gelişmeler yavaş yavaş belli oluyor.

Twitter “Blue” paketi ile kullanıcılar mavi onay rozeti alabilecek, daha az reklam görecek, silinen tweetleri geri alabilecek, daha uzun süreli video paylaşabilecek, yanıtlarda ve destek taleplerinde öncelikli olacaklar. Ücretli Video özelliğinin de yakında gelmesi beklenen Twitter’da kullanıcılar belirli videoları izlemek yakında için para ödemek zorunda kalacaklar.

7 KASIM’DAN İTİBAREN BAŞLIYOR

Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avrustralya ve Yeni Zelanda da 7 Kasım tarihinde satılmaya başlayacak yeni ” Blue” paketini 8 dolar vererek satın alan herkes mavi onay rozeti alabilecek. Açıklanan yeni bilgilere göre, “Blue” paketi her ülkede aynı fiyattan satılmayacak. Ülkelerin satın alma gücüne göre yerel fiyatlandırma kullanılarak fiyatlandırma yapılacak.