Üç Dizinin Reytingleri Gerçekleri Gün Yüzüne Çıkardı! Reytinglerdeki Benzerlik Akıllara O Soruyu Getirdi!

Romantik komedi türündeki diziler, yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte ekranlarda daha çok karşımıza çıkıyor. Son olarak ilk bölümünü haziran ayının ilk günlerinde Kanal D ekranlarında yayınlayan Seversin dizisi ile birlikte, haziran ayının ikinci haftası Fox TV ekranlarında yayınlanan Gizli Saklı ve Senden Daha Güzel dizileri romantik komedi türündeki dizilerin en yeni örnekleri oldu.

Yazın Vazgeçilmezi Romantik Komediler Yayınlanmaya Başladı

Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşan Gizli Saklı dizisi konu olarak biraz daha polisiye komedi gibi bir başlangıç yapmış olsa da ilk bölümden ileride yaşanabilecek romantik ilişkiler ve sahnelere ilişkin ipuçları vermiş ve önümüzdeki bölümlerde romantik komedinin daha ağır bastığı bir diziye dönüşebileceğini göstermişti.

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Gizli Saklı ile Kanal D’nin yayınladığı yeni romantik komedisi Seversin çarşamba günleri yayınlanıyor. Yaz boyunca bu iki dizinin rekabetine sahne olacağız. Senden Daha Güzel dizisi ise diğer iki diziden farklı olarak salı günleri yayınlanıyor.

Reyting Oranları Benzer Geldi

Üç dizinin benzer zamanlarda benzer konularda ekranlara gelmesinin haricinde benzer bir noktaları daha var. Yaz ayının gelmesi ile sezon arasına giren dev yapımların yayınlarda boşluk yaratması ile ekranlarda kendilerine yer bulan bu üç dizi, beklenen ilgiyi görmedi.

İlk bölümlerinin yayınlanmasının ardından izlenme oranları incelenen bu üç romantik komedi türündeki dizi, seyircilerden beklenen ilgiyi göremedi. Reyting oranları beklenenin altında kalan üç dizi yaz ayına damga vuran yapımlardan olamayacak gibi gözüküyor.

Ekranda Kalabilecekler mi?

Yaz dizilerinin yapımcıları, diziler olağanüstü kötü reyting almadığı sürece dizileri yaz sezonu boyunca ekranda tutmaya devam ediyorlar. Ancak başarılı olan yaz dizileri ise, yeni sezonda da kendilerine yer bulabiliyor.

Gelen reytinglere göre bu üç dizinin yeni sezonda seyircinin karşısına çıkmasına pek ihtimal verilmiyor. Ancak yaz sezonu boyunca yayınlanmaya devam edip etmeyecekleri konusunda da soru işaretleri var. Bu üç dizinin kaderini gelecek bölümlerdeki izlenme oranları çizecek.

Exit mobile version