Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosu şekillenmeye başladı: Dizi setinden ilk kare geldi!

Geçtiğimiz aylarda yeni dönem ile birlikte ekranlarda yayınlanmaya başlayacağı duyurulan Üç Kız Kardeş adlı dizinin kadrosu, tam olarak şekillenmeye başladı. Bundan haftalar öncesine kadar yalnızca kadın başrollerin bilindiği diziye, erkek oyuncular da tek tek dahil olmaya başladı.

Kanal D Ekranlarında Geri Sayım Başladı!

Türkiye’nin en çok seyredilen özel kanallarından biri olan Kanal D, yaklaşık iki yıldır yayınladığı diziler ile reyting rekorları kırmayı başarıyor. Kanalın dizi listesine bu sezon bir dizi daha eklenmeye hazırlanıyor.

Henüz net bir yayın tarihi olmasa da bu sezon itibari ile Üç Kız Kardeş isimli aile dizisi için geri sayıma başlandı. Geçtiğimiz günlerde üç kız kardeşi canlandıracak olan oyuncuların set fotoğrafı yayınlandı. Kanal D ekibi ekranlara getirecek oldukları yeni dizin için oldukça heyecanlı.

İclal Aydın’ın Kitabından Uyarlandı!

Kanal D ekranlarında ki yayın hayatına başlamak için geri sayıma başlayan Üç Kız Kardeş isimli dizi hem oyuncu hem de yazar olan İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından, ekranlara uyarlandı. Dizi içerisinde bir role de sahip olan İclal Aydın’ın, dizinin senaristi olan Betül Yatağan ile sık sık görüştüğü iddia edildi. Senarist Betül Yatağan’ın, daha iyi bir senaryon yazabilmek adına hikâyenin sahibi olan İclal Aydın’a sık sık danıştığı söyleniyor.

Yeni İsimler Eklenmeye Başladı!

Çekimleri Ayvalık’ta süren Üç Kız Kardeş isimli dizi, oyuncu kadrosu ile şimdiden merak konusu olmayı başardı. Son zamanlarda Kanal D ekranlarında yayınlanan dizileri heyecan ile takip eden izleyici, kanalın yeni dizisinin de en az şimdikiler kadar ses getireceğini düşünüyor.

Dizinin ilk bölümünün heyecan ile beklenmesinin bir nedeni de uzun süre sonra ekranlara bu dizi ile dönecek olan Almila Ada. Genç oyuncunun hayranları dizinin başlamasını sabırsızlık ile bekliyor. Üç Kız Kardeş isimli yeni dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler ise şu şekilde açıklandı:

Exit mobile version