Ekonomi

Ücretsiz 5 adet araba yıkama hizmeti verilecek: Duyuru yapıldı!

Araç sahibi olanların arabalarını sıklıkla yıkamaları gerekiyor. Bu kapsamda arabası olanları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda, araba yıkama kampanyasının 30 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olduğu bildirildi.

Garanti BBVA sosyal medya üzerinden araç yıkama kampanyasını duyurdu. Yapılan kampanya açıklamasında, “Kazançlı Kasko poliçenizle aracınızı risklere karşı güvence altına alırken, poliçenize özel tanımlanan ücretsiz 5 adet araç yıkama hizmetine de sahip olabilirsiniz.” İfadeleri kullanıldı.

Kampanya detayları açıklandı:


Kampanya 01 Eylül 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerlidir. Poliçe tanziminin (üretim) belirtilen kampanya süresi içinde yapılmış olması gerekmektedir.

Kasko ürünü, Eureko Sigorta A.Ş. tarafından sunulmaktadır.

Eureko Sigorta’dan ilk defa kampanya döneminde kasko poliçesi satın alan müşteriler kampanyadan yararlanabilirler. Eureko Sigorta’dan daha önce poliçe almış müşterilerin yenileme poliçeleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Garanti BBVA banka müşterisi olan Türkiye’de yaşayan, TCKN veya VKN sahibi bireysel gerçek kişiler ve KOBİ müşterileri kampanyadan faydalanabilir.

Kampanya kapsamında 5 adet iç-dış araç yıkama kullanım hakkı sağlanacaktır. Kazanılan araç yıkama hakları 1 Kasım 2022’de tanımlanarak; bilgilendirmesi satın alma esnasında girilen iletişim adreslerine (ePosta ve/veya SMS) Eureko Sigorta tarafından iletilecektir.

Paylaşılan kodları kullanabilmek için www.arabamiyika.com/randevu web adresi üzerinden randevu oluşturulması gerekmektedir. Randevu oluşturma esnasında, her yıkama hizmeti için iletilen kodlardan birini kampanya kodu alanına girerek hizmetten yararlanılabilir. Her kod tek kullanım için geçerlidir, kullanılan kodlar geçerliliğini kaybeder.

Araç yıkama hizmetinden yararlanabilmek için en az 2 saat önce internet sitesi üzerinden rezervasyon yapılması gerekmektedir.

Rezervasyon iptali durumunda kodun kullanımının geçerliliğini kaybetmemesi için 0850 303 62 91 numaralı Arabamı Yıka Müşteri Hizmetlerini arayarak yeniden randevu oluşturulması gerekmektedir.

Satın alınan poliçenin iptal edilmesi durumunda kampanyadan yararlanılamaz.

Kampanyaya katılım 5 hakla sınırlı olup başka bir kampanya ile birleştirilemez. Bireysel müşteriler için poliçe başına 5, filo müşterilerine ise toplam 5 araç yıkama hediye sunulacaktır.

Araç yıkama hakları 30 Nisan 2023 tarihinde sona erecektir.

Garanti BBVA ve Eureko Sigorta, kampanya koşullarını değiştirme ve/veya kampanyaya son verme hakkını saklı tutar.