Gündem

Ücretsiz aktarma duyurusu yapıldı: İstanbul’da toplu taşıma kullanan vatandaşlar dikkat!

İstanbul’da toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşları ilgilendiriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan İETT yaptığı yazılı açıklama ile ücretsiz aktarma duyurusunda bulundu. Söz konusu açıklamada, yeni açılan 25E-1 Sarıyer – Baltalimanı hattını kullanan vatandaşların Baltalimanı’ndan Kabataş ve Taksim’e ulaşım sağlayan 22 ve 40T hatlarına Ücretsiz Aktarma yapabilecekleri bildirildi.

Birçok vatandaş şehiriçi ulaşımda toplu taşıma hizmetlerinden faydalanıyor. İstanbul’da toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar için duyuru yapıldı.

Yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:


Yolcularımızın Dikkatine;

25E Sarıyer – Kabataş hattı içerisine 25E-1 hattı eklendi. Yeni açılan 25E-1 Sarıyer – Baltalimanı hattını kullanan yolcularımız Baltalimanı’ndan Kabataş ve Taksim’e ulaşım sağlayan 22 ve 40T hatlarına Ücretsiz Aktarma yapabileceklerdir. Aynı zamanda Kabataş ve Taksim’den 22 ve 40T hatları ile Baltalimanı’na ulaşım sağlayan yolcularımız da 25E-1 hattı ile Ücretsiz Aktarma yapabileceklerdir.

Bu uygulama ile Sarıyer’den Baltalimanı’na sefer sayısı artırıldı.

Hat saatlerini incelemek için İett.İstanbul web sitemizde 25E hattının sayfasında bulunan B işaretli seferleri kontrol edebilirsiniz.