EkonomiGündem

Ucuz bilet kampanyası: THY duyurdu! Bugün ve yarın 449 TL’ye satılacak

Türk Hava Yolları (THY) tarafından ucuz bilet kampanyası duyurusu yapıldı. THY, bugün ve yarın alınacak olan biletler için kampanya başlattı. Kampanyanın detayları açıklanırken, biletlerin ise 449 TL’ye düşürüldüğü belirtildi.

BİLETLER 449 TL’YE ALINACAK

THY, ucuz bilet kampanyası düzenledi. THY tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanya 05 Nisan 2023 ve 06 Nisan 2023 tarihlerinde alınan ve seyahat tarihi 1 Ekim 2023 – 30 Kasım 2023 arasında olan biletler için geçerli olacak. Kampanya kapsamında, yurt içi her yöne bilet fiyatlarını 449 liraya düşürüldü.

Seferler, Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt, Economy kabin uçuşlarında geçerli olacak. Kıbrıs Ercan Havalimanı’na yapılacak uçuşlar kampanya kapsamına alınmıyor.

Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmayacak. Kampanya kapsamında sunulan ücrete tüm vergi ve harçlar dahil edildi. Kampanya kapsamında 94.975 adet koltuk arz edilecek.