Ucuza Alışveriş Yapmak İsteyenler Dikkat! Çok Az Kaldı Black Friday Kampanyaları Ne Zaman? Hangi Ürünlerde İndirim Olacak?

İlk olarak ABD’de başlayan ‘Black Friday’ (Kara Cuma) indirimleri tüm dünyaya yayıldı. Bir çok kişinin merakla takip ettiği Black Friday (Kara Cuma) indirimleri bu yıl ne zaman yapılacak? Black Friday (Kara Cuma) nedir? Alışveriş koliklerin heyecanla beklediği Kara Cuma indirim günleri hangi tarihlerde? hangi ürünlerde indirim uygulanacak?

Uygun fiyat etiketinden ve yüksek indirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar araştırıyor. 2021 Black Friday tarihi ne zaman? Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Efsane Cuma, Süper Cuma, Şahane Cuma gibi isimlerle anılan Black Friday’ de birçok mağaza fiyat etiketinde indirime gidiyor.

Black Friday (Kara Cuma) Hangi Tarihte?

Dünyada ve ülkemizde birçok markanın indirime girdiği Black Friday bu yıl genellikle 25 Kasım 2021 tarihinde markaların uygulamalarında ve internet sitelerinde 26 Kasım 2021 tarihinde ise mağazalarda başlayacak. Teknolojiden, Giyime, Kozmetikten, Küçük Ev Aletlerine kadar birçok ürün ve markada fiyatlar indirime girecek. Hem online sitelerde hem de mağazalarda yapılacak indirim oranlarını markalar belirleyecek. Black Friday’de birçok marka k firma bu güne özel indirimlerle satışlarını artırmayı hedeflerken,  tüketiciler ise indirimli alışveriş fırsatından yararlanacak.

Black Friday (Kara Cuma) Nedir?

ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk cuma gününe denir. Gün 1932’den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz. Türkiye, Kanada ve İngiltere’de de Black Friday günü vardır.Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia’da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir.

Exit mobile version