Uğradığı iftira sonrası kendisine inanılmamasını hazmedemeyen Türkan, intihar yolunu seçti! Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünde neler olacak? Mine isteğine ulaşabilecek mi?

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan ve bu sezon yayın hayatına Kanal D ekranlarında start veren Üç Kız Kardeş isimli dizi, reyting rekorlarını elinde tutmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana rakip kanalların iddialı yapımlarına karşın izlenme listesinde en üst sırasında galibiyet pozları veren Üç Kız Kardeş isimli dizi, her hafta olduğu gibi bu hafta da yeni bölümü ile izleyiciyi ekranları karşısına kilitlemeyi başardı.

Dizinin ilk bölümünden son bölümüne kadar yüzü gülmeyen ve hem evliliği hem de ailesi ile problemler yaşayan Türkan, yeni bölümde izleyici kahreden bir atılımda bulunarak intihar kararı aldı. Son bölümün oldukça heyecanlı bir sahnede bitmesi, izleyiciyi yeni bölümde neler olacağına dair heyecanlandırmayı başardı.

Mine Türkan’ı Yaktı!

Somer’den hamile olan ve dizide “kötü kadın” rolü karakterini üstlenen Mine, Türkan’ı planlarına alet ederek bir oyunun içerisine doğru sürükledi. Boşanma aşamasında olan Türkan ve Somer’in aralarında ki ilişkiyi tamamen kopararak olası bir aşkın önüne geçmek isteyen ve sonuç olarak da çocuğunun babası Somer ile kavuşmak isteyen Mine, Türkan’ın bir başka adam ile aşk yaşadığı izlenimini yaratmak amacı ile gazetelere manşetten bir haber girilmesini sağladı.

Ferit ile Türkan’ın aşk yaşıyormuş gibi pozlarının çekilmesini sağlayan Mine, planını doğru adımlar ile ilerletti ve Türkan’ın Ferit ile sarmaş dolaş olduğu bir poz, gazetede ki yerini aldı.

Somer Ferit’i Hastanelik Etti!

Gazete gördüğü fotoğraf üzerine sinirlerine hâkim olamayan Somer, Ferit’i hastanelik edecek kadar dövdü. Son bölümde hala komada olan Ferit’in ölüp ölmeyeceği ise merak konusu oldu.

Kimse Ona İnanmayınca O Da İntihar Etmeyi Seçti!

Annesinin, babasının, Somer’in ve diğer insanların kendisine inanmadığını gören ve Mine’yi de ele vermek istemeyen Türkan, Somer’e bir veda mektubu yazarak intihar edeceğinin mesajını verdi. Son bölümün bu sahnede bitmesi, gelecek hafta Üç Kız Kardeş isimli dizide yaşanacak gelişmelerin merak edilmesini sağladı.

Exit mobile version