Ulaşım zamlarından yaka silken İstanbullulara müjde: Yapı Kredi 50 TL’lik ulaşım harcamanızı karşılayacak!

Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile değerlenen brent petrol, tarihi zirveyi görerek 130dolar seviyesine kadar ulaştı. Bugünlerde UEA’nın petrol hamlesi ve savaş halinde olan iki ülkenin ılıman bir ortamda görüşmelerini sürdürmeleri sayesinde gerileyen petrol fiyatı, akaryakıt ürünlerine yapılan zamların geri alınacağı konusunda vatandaşları heyecanlandırsa da şimdiye kadar konuya ilişkin bir adım atılmadı.

Savaş süreci ve ekonomi piyasalarının durumu sebebi ile giderek artan akaryakıt fiyatları, vatandaşların şahsi araçlarını bırakarak toplu taşıma araçlarına yönlenmesine sebep oldu. Ancak geçtiğimiz günlerde, toplu taşıma araçlarına yönelen vatandaşlara da kötü haber verildi. İBB UKOME şehir içi ulaşım fiyatlarına yüzde 40 zam geldiğini duyurdu.

İstanbulluların isyanı ile sonuçlanan ancak yine de geri alınmayan ulaşım zamlarından sonra Yapı Kredi Bankası harekete geçti. Banka, ekonomik şartların git gide zorlaştığı şu günlerde İstanbulluların ulaşım masraflarına bir nebze olsun katkıda bulunmak için ulaşım kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası Ulaşım Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak zamlanan İstanbul ulaşım fiyatlarına karşın vatandaşların yanında olduğunu duyurdu. Banka World hizmeti aracılığı ile İstanbulkart bakiye yüklemelerine hediye para yüklemesi yapacağını bildirdi.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesinde de yayınlanmış olan ulaşım kampanyasına göre ilgili banka kartına İstanbul kart bilgilerini tanımlayan ve 20 TL ve üzeri bakiye yüklemelerini bu kart aracılığı ile yapan vatandaşlara, yüklenen tutarın en fazla yüzde 20’sinin toplamda 50 TL’sinin geri iade edileceği bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası Ulaşım Kampanyası Katılım Şartları

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan ulaşım kampanyasından yalnızca bireysel kart kullanıcıları ve World nakit kart kullanıcıları faydalanabilmektedir. Söz konusu kampanya mobil uygulama aracılığı ile başvuru yapanları kapsamaktadır.

Yapı Kredi Bankası Ulaşım Kampanyası Başvurusu

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan ulaşım kampanyasına World Mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Son başvuru tarihi 30 Nisan olarak duyurulmuştur.

Exit mobile version