Üniversite kura ile personel alacak: En az ilkokul mezunu olanlar başvurabilir!

Bu yıl iş arayan vatandaşlar için duyuruldu. Üniversite tarafından verilen ilana göre, personel alımı yapılacak. Alımlar için en az ilkokul mezunu olanlar başvuruda bulunabilecek. Personel alımı için kura ve sözlü sınav yöntemi uygulanacak.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi , Beko Loder (Kazıcı – Yükleyici) Operatörü Buldozer (Dozer) Operatörü Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü Kepçe Operatörü Greyder Operatörü Yükleyici (Loder) Operatörü Silindir Operatörü Vakumlu Yol Süpürme Araç Operatörü Vinç Operatörü kadrosu için personel alımı yapacak. Alımlar için yapılan açıklamada en az ilkokul mezunu olanların başvurabileceği bildirildi.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

1. Adayların Ağrı ilinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.
2. Adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekânda çalışmasına engel durumunun olmaması,
3. Adaylar, başvurunun son günü itibarıyla duyuru ekinde yer alan tabloda meslek kollarına uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara haiz olması gerekmektedir.
4. Başvuru yapacak kişi Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan olmalıdır.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 22.08.2022-26.08.2022 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden çevrimiçi olarak veya Alo 170 – İŞKUR hattı üzerinden başvuru yapabilirler.

Başvuru yapan adayların dikkatine!!!
Başvurduğunuz ilanlar ile ilgili bildirimleri almak için İŞKUR kayıtlarınızdaki cep telefon numaralarınızı güncelleyiniz.

Exit mobile version