Üniversite marangoz ve büro personeli alımı yapacak!

Üniversite marangoz ve büro personeli kadrolarında alım yapmak için ilan verdi. İlan 16 Eylül 2022 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı. Adayların İlan tarihinden itibaren 15 gün içinde başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Galatasaray Üniversitesi marangoz ve büro personeli kadrolarında personel alımı için ilana çıktı. Verilen ilanda alımların büro personeli ve marangoz kadrosunda yapılacağı bildirildi. Büro personeli kadrosunda başvuracak olan adayların lisans mezunu, marangoz kadrosunda başvuracak olan adayların ise ortaöğretim mezunu olması gerekiyor.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR


a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak,
b) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir hali bulunmamak,
c) 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak,

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER

a) Başvuru Formu (www.gsu.edu.tr internet sayfasından temin edilebilir.),
b) Diploma/mezuniyet belgesi ve sertifikaların onaylı fotokopisi,
c) Nüfus cüzdanı / T.C kimlik kartı fotokopisi,
ç) Sağlık durumuna ilişkin yazılı beyan,
d) KPSS (B) grubu puanını gösteren belge fotokopisi,
e) Yukarıda yazılı olan özel şartlar ve aranan nitelikler bölümünde istenen belgeler,
f) 1 adet fotoğraf.

Adayların, ilgili belgeler ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvurulan pozisyon için aranan özel nitelikler bulunması halinde istenilen evrakların başvuru süresi içinde teslim edilmesi gerekmektedir. İlan tarihinden sonra alınan sertifika ve kurs bitirme belgeleri başvuruları kabul edilmeyecektir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlan edilen unvanlardan sadece birine başvuru yapılabilir.

Exit mobile version