Gündem

Üniversiteye gidenler dikkat: 13 Mayıs’a kadar 150 TL kartınıza yüklenecek! Duyuru yapıldı

Akbank resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Akbank’tan yapılan açıklamaya göre 13 Mayıs tarihine kadar Akbanklı üniversite öğrencilerine özel kampanya yapıldığı bildirildi. Üniversiteli Akbanklılara Akbank Mobil’den otomatik fatura talimatı vererek ilk talimatlarında 25 TL, 2. Talimatlarında 50 TL, 3 ve üzeri otomatik talimatlarında 75 TL olmak üzere toplamda 150 TL’ye varan chip-para verileceği açıklandı. Peki kampanyadan nasıl faydalanabiliriz? İşte detaylar

Kampanya Koşulları

Kampanya 13 Nisan 2023– 13 Mayıs 2023 arasında Akbank Mobil’den verilen fatura talimatlarında geçerlidir.

Kampanya kapsamında otomatik ödeme talimatı veren kullanıcılar,
– 1. otomatik ödeme talimatları için 25 TL,
– 2. otomatik ödeme talimatları için 50 TL,

– 3 ve üzeri otomatik ödeme talimatları için 75 TL olmak üzere toplamda 150 TL’ye varan chip-para
ödülü kazanacaklar.

Kampanyaya telekomünikasyon, cep telefonu, elektrik, su, doğalgaz fatura talimatları dahildir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 13 Nisan 2023–13 Mayıs 2023 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanyadan sadece kampanya dönemi içerisinde talimat verilen ve ödemesi yapılan faturalar için faydalanılabilir.

150 TL’YE VERİLECEK

Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 150 TL chip-para kazanabilir. Kampanya dönemi verilecek ilk fatura talimatından 25 TL, 2. fatura talimatından 50 TL ve 3. Fatura talimatından 75 TL kazanabilecektir. Örneğin;
– 1 fatura talimatı veren 25 TL,
– 2 fatura talimatı veren 25 TL + 50 TL = 75 TL,
– 3 ve üzeri fatura talimatı veren 25 TL + 50 TL + 75 TL = 150 TL kazanır.

Kampanya kapsamında otomatik ödeme talimatı verilen faturaların, manuel ödenmesi durumunda bu faturalar kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Bir müşteri verdiği bir otomatik fatura talimatı ile sadece bir kampanyadan faydalanabilir. Diğer kampanyalardan yararlanacak olan müşteriler bu kampanya kapsamında ödüllendirilmeyecektir.

Akbank Mobil kanalından verilen otomatik fatura ödeme talimatı işlemlerinden ödül kazanılabilecektir. Diğer kanallardan yapılacak işlemler kampanya kapsamında değildir.
Kampanyadan kazanılan chip-para 15-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında müşterilerin kartlarına yüklenir.

Kazanılan chip-paranın yüklenmesi için müşterinin aktif bir Akbank kredi kartı ya da debit kartı olmak zorundadır. Chip-para yüklemesi yapılacak olan dönemde aktif kredi kartı veya debit kartı olmayan müşterilere ödüllendirme yapılmayacaktır.

Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Hesaptan veya kredi kartından (Axess, Axess exi26, Free veya Wings) verilecek fatura ödeme talimatları kampanyaya dahildir.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak ve danışmak için 444 25 25 Akbank Müşteri İletişim Merkezi ile irtibata geçebilirsiniz.